14.-15.08.2010 Sunrent Racing Weekend´10 Audru ringrajal
Moderaator: Moded
Re: 14.-15.08.2010 Sunrent Racing Weekend´10 Audru ringrajal
UMMI kirjutas:Paneks ka siis miskit kirja. Igati lahe üritus, esimene võistlus siis ära tehtud.Minu jaoks tegelikult suht must nädalavahetus algas 13 ja reedega , kui trennis paremas kurvis
, sabaraam viltu , kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] tükid väljas, teibi tuuning ja trenn jätkus.Laupäeval sujus ilma kukkumiseta võistlus sai tervelt lõpetatud. Pühapäeval hommikusel treeningul esimesel ringil jälle
, sabaraam rohkem viltu,jalatapp puru.
ERILINEkorvimeeste tiimile , kes mu jalatapi ära parandasid, kuid aega oli vähe ja starti ma iiski ei jõudnud, rinka rahvas on tõesti äge .
UMMI reede13 kestis ikka 16-nda varahommikuni välja:D Vot on tõsine mees, kui midagi ette võtab siis ikka põhjalikult
-
KIBU kirjutas:järgmine kord kas kolin c sse või peab kõõvaasti trenni tegema. 20 ringi on algajale päris paras pähkel ja ega päris üksi sõitmine alates teisest ringist ka teab mis põnev ei ole
ära koli c sse, tulen järgmine kord kampa.
KX250F '14
harrastaja kirjutas:ära koli c sse, tulen järgmine kord kampa.
no nii... selle ütluse me salvestame kenasti oma kõvaketastele ja et oleks järgmine kord ka rajal...
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
harrastaja kirjutas:KIBU kirjutas:järgmine kord kas kolin c sse või peab kõõvaasti trenni tegema. 20 ringi on algajale päris paras pähkel ja ega päris üksi sõitmine alates teisest ringist ka teab mis põnev ei ole
ära koli c sse, tulen järgmine kord kampa.
päris järgmine kord ehk siis septembri alguses mina puudun "kodustel põhjustel" a sina mine sõida ja ma pärast su ringiaegadest vaatan seda kolimise asja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.