Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Re: Tsikliga Saaremaa praamijärjekorras
Äännn, see "keegi" ei olnd möeldud sina ega keegi teine konkreetselt, minu poolest olgu see Väinz ise vöi mingi seltskond seda, et moded asju tösta saavad, seda tean ka
.
Mina nii sinisilmne ei ole ka, et loodan ntx, et selle tsikli "hooaja" jooksul veel midagi muutuks.
Muide, körvalt, autos istudes oli ka täiesti imelik vaadata, kui väike grupp tsikleid järjekorrast mööda söites ja pileteid ostma minnes said kurja valjuhäälset juttu kuulda, et "kas te sabas seisite?". Miks oleks nad pidanud seda tegema kui AASTAID on nii käinud ja toiminud ning keegi muutustest ei ole informeerinud.
See, et on avastatud, et teenuse paranemisel hakkab ka rahvas rohkem söitma, see pole mingi uudis ju. Kogu aeg on nii olnud ja mingi piirini jääbki nii olema, endagi tuttavad tulnud ja pettunud, et suure praami liinile tulles pole tegelikult mitte midagi muutunud, saba ikka pikk ja teenindus tüütu.
Minu meelest läeb asi vaikselt paremaks küll kui vaid inimesed ise viitsivad ja tahavad tööd teha. Kogu see moodne pääslasüsteem oleks vöinud olemata olla, pange liikuvad piletimüüjad kaile ja oleks korras. Norras asi nii ntx toimis kuigi ka jah, info oli puudulik.
Lugupidamisega Janis Meri.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.