A-kategooria eksamid alanud!

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Re: A-kategooria eksamid alanud!

Lugemata postitus Postitas villy »

Paar päeva tagasi tegin eksamit..tallinnas. Suht sadas ja selletõttu vist platsil väga ei peedistatud.. ei radarit ega kõrvalkõndimist.Närv pidas vastu ja läbisin vigadeta. Kuigi ma ise oleks kritiseerinud oma põiget ja pidurdust. Kiiruseks sooviti 30km/h põikel ja pidurdusel.
Ülevaatust tsiklile ei tehtud.(vihm?). Pabereid küsiti. Riietus endal oli tipp-topp.. midagi ei küsitud. Eksamineerija oli tumeda peaga kõhnem mees. Sõbralik aga samas napisõnaline.
Sõitma hakates sain parklas teed anda B-kati juhikandidaadile. Siis jälitasin teda õismäele (vaeseke unustas suunda paaris kohas aeglustusribale keerates näidata, loodame, et tal läks õnneks)
Suht terve eksam oli Õismäel.. mööda ringe edasi ja tagasi.. P. S pange tähele 40km/h märki puulehtede vahel enne Lukoil tanklat kui sõita päripäeva mõõda õismäge!
Vahepeal ülekäigu raja juures mammi seisis. Jäin siis ka seisma.. mammi vaatab mind nagu et.. tropp mis passid ma niisam a chillin siin. Selle peale eksamineerija ütles, et tavai võib edasi sõita. Ma suurest hämmingust suretasin rata välja aga kohe hoo pealt sain tööle ka.. ei tea kas märkas. Suuna proovisin kohe lükata sisse kui andis käsu et järgmine pööre siia-sinna. Jälgisin ka peegleid.. enne mind ta rida vahetama ei hakanud.. isegi suunda ei löönud sisse. siis leburi risti kaudu tagasi ja akadeemialt ARki poole pööratud. Muuseas viimane pööre ARK poole oleks peaaegu külje maha saanud. Kurvis kallutasin ja gaasi ning tagaratas üle luugi ja mingite muude metallasjade veel seal ristmikul . Viskas tagaotsa minema(vihm), sain hoo pealt jala maha .. toetasin korra ja sõitsin edasi.
Midagi ei kommenteerinud sõidu kohta ja soovis edu. Minu jaoks positiivne kogemus. :bsmile:

Edit: oeh läks vist valesse teemasse. :wack:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”