Reeglite räige rikkumine


sys
Postitusi: 735
Liitunud: 14 Nov 2002, 21:17
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

rollumees12 kirjutas:
Muide, kõik on ju meist seadust rikkunud rohkemal või vähemal määral, siis ju polekski biker.ee-d, kui kõik bannitaks! :wink:
Vaata sellega on nüüd nii, et ma enamasti suht rahulik ja kohati (liiga) ükskõikne, aga igasuguste purude nina kaudu manustamine on minu jaoks üks neid väheseid asju, millega ma ei viitsi rohkem oma ajunatukest vaevata ja lihtsalt eemaldan selle oma elust... kuna mul siin foorumis piisavalt õigusi, siis muutuvad nende kasutajate kontod lihtsalt mitteaktiivseteks ja kõik... Pole vaja seletada, et see ainult nuusktubakas... enamasti pole silti juures. Kui te arvate, et igasuguste purude nina kaudu (ja ka muul viisil) manustamine on "in", siis on see foorum teile kahjuks vale koht. Nagu juba öeldud, enese õigustamine on siinkohal mõttetu... lõpuks jõuame välja selleni, et tegelikult imiteeriti kuskil midagi jne.

Kindlasti on siin foorumis piisavalt noori, kelle ajukäärud on rohkem arenenud kui "see on kõige tegijam, kes kõige rohkem ära suudab juua" (võibolla pole see tänapäeval enam nii kõva näitaja... nüüd äkki käib arvestus selle järgi, et kes on tegijam drogoloog), seega mul pole kahju, kui ma siit näiteks 50 tegelast pean sellel põhjusel bännima/kontod deaktiveerima.

Selle jutu lõpetuseks soovitan seltismeestel kasutajatel mõelda, et mida oma allkirja kohale kirjutada... Võtke seda nagu oma visiitkaarti. Sinna te ju ei kirjuta sellist jama...
Mida ütleb teistele kasutajale link mingile videole? Et videol oled sina? Antud juhul siis seda, et konkreetne tegevus on miski, mis sulle meeldib? Mida ütleb 4 rida mingeid linke? rate.ee, album.ee, pilt.ee jne.? Seda, et sa oskad endale kasutajakontosid registreerida või seda, et sa oskad oma pilte sajasse eri kohta üles laadida?

Kui nüüd keegi tunneb ennast puudutatuna, siis see pole hullu - mõned peavadki tundma ennast puudutatuna! Samas pean lisama, et siin on palju selliseid kasutajaid, kelle allikirja kohal on häid mõtteterasid, märksõnu kasutaja enda kohta jne.

Tervitades

Sys

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”