Viasat Sport Baltic, lisaks MotoGP-le nüüd ka 250cc
Re: Viasat Sport Baltic, lisaks MotoGP-le nüüd ka 250cc
Päris õõvastav oli juba teist korda näha noore ja andeka võidusõitja surmaga lõppenud kukkumist lives. World superspordis mingil aastal sattusin nägema ka sõitu kus Craig Jonesi sai kaasvõistlejalt löögi ja suri hiljem haiglas. Mis mind imestama pani oli see, et võidusõitu ei peatatud, vaid rajamehed jooksid kanderaamidega rajale, tõstsid mehed peale ja lidusid minema sealt. Kusjuures üks kanderaami kandjatest suutis turvaalal koperdada ning Tomizawa kanderaami maha pillata.
Kiirused kukkumise hetkel küündisid väidetavalt 200-ni ning kokkupõrge oli ikka päris inetu. . Kui ma eelmisel Pärnu etapil pikali käisin, pandi mulle olenemata sellest, et mul kõik peale parema randme liikus ning ma täie teadvuse juures olin, kaelalahas ning tehti kindlaks, et transportides minule rohkem vigastusi ei tekitataks. Tomizawat ära vedades ei olnud tal ei mingit kaelalahast ega midagi.Seda, kas viis kuidas Tomizawa ära viidi tema seisundit muutis või mitte ei oska ma öelda, kuid minuarust ei hinnatud antud olukorda piisavalt tõsiselt..
Tagantjärgi on hea targutada aga see enam kedagi tagasi ei too....
R.I.P.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.