Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
Re: Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
kotk kirjutas:Mis siis nii palju kukkumisi põhjustas, märg rada,ootamatu vihm
noh eks vihm ootamatu ei olnud. rada oli märg ja meie SST sõidus põhjustas kukkumised puhtalt võistlussituatsioon.
lihtsalt nii läks. Belku ja Madis lahkusid rajalt esimesel ringil, teised vähe hiljem. Mina ise läksin lihtsalt hasardi ohvriks. Teadsin, et taktikaliselt vaja vaid lõpuni kulgeda ja võit on käes, aga selline minek oli sees, et kohe ei raatsinud end tagasi hoida... . Ühesõnaga sain korraliku õppetunni.
Mis aga superbaiki puutub, siis Teekas kukkus samas kurvis kus mina (paremas), naases rajale märkamata, et õli jookseb ning lasi terve raja õli täis. Sinna need superbaigi mehed siis kõik külili panid sisuliselt 1-2 ringi jooksul.
nüüd aga hooaeg läbi ja ise ka puhkusele. vaja aeg maha võtta.
cool200 kirjutas:mu meelest see pärnu raja asfalt--ehk niinimetatud rajakate on libe pask.
sinna sõitma minek on viimane koht kuhu minna![]()
õieti tegid need kes ennast kohale ei vedanud.
P.S. mis aga Cool200 postitusse puutub, siis sellist avaldust on kohe kurb lugeda. Võislus on võistlus - olenemata tingimustest. Võidavad need, kes ruudulipuni jõuavad. Sportlasehingega sellist siidikäpa mõttekäiku ma heaks ei kiida.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.