Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
-
- Kontakt:
Re: Rinka finaaletapp 12.09.2010 "Autostore.ee Võidusõit´10"
Sain oma neljandale hooajale (ja ühtlasi esimesele, mis tõesti hooaja nime väärt) selle võistlusega joone alla tõmmatud. Kokku osalesin kuuel rinkaüritusel, neist viis olid võistlused ning üks treeninglaager. Korra käisin ka kardirajal töristamas, aga pärast Riia kiireid kurve ei tundunud see enam miski äge tegevus. Esimest korda sai sõidetud piiri taga, esimest korda jõutud poodiumile. Kokku neli erinevat ringrada.
Tõsiselt kurvaks tegi sõitjate hulk, tuli meelde aasta 2006, kui veel raja ääres kiibitsemas käisin ning viimasel etapil umbes sama palju sõitjaid rajal oli.
Ilmast ja vähestest sõitjatest hoolimata sai toredasti võidu sõita. Start tundus mulle endale veidi kahtlane, lasin tsikli vist pisut liiga püsti (tagarattale), sest plaan oli ennast stardis esimeseks püssida. Kui kellelgi on Rookie 600 stardist sarivõte või filmijupp kaameras, oleksin tänulik, kui saab seda vaadata.
Sõidu jooksul sain Heimoneniga pisut pusida ja ennast ka korra temast mööda pressida. Ei saa ma aru, kuidas teised uues kurvis nii kiiresti said sõita, nii kui ma seal gaasi keerata püüdsin, oli libisemine kerge tulema. Nii jäi väljumiskiirus väikeseks ja sõideti mul tagasirgel eest ära, paremkurviks jõudsin jälle veidi lähemale. Igatahes ei lubanud paar sõiduviga, käiguga eksimist ja pikka pidurdust ning sõidu lõpupoole ka halvenev pidamine viiendast kohast enamat.
See, mis edasi juhtus, on lihtsalt uskumatu. Rookie 1000, Superstock, Superbike... Pärast Saaremaa võistlust ütlesin, et sellist romurallit pole ma veel näinud, nüüd pean seda uuesti ütlema ja tõdema, et saares ei juhtunud suurt midagi. Superbike'i sõidu ajal toimunu mulle kohale ei jõudnud, vb ei ole minu asi teadagi, aga miks ei katkestatud pärast teist ringi sõitu? Põhjust oli ju enam kui küll.
Igatahes saab rõõmuga tõdeda, et vähemalt seltskonna poolest on ringrajasport puhas rõõm. Kogu nelja hooaja jooksul pole ma veel kordagi halba seltskonda sattunud, selle aasta Läti-Leedu reisid olid aga puhas kuld. Suured tänud kõigile, kui enne ei kohtu, siis kevadel.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.