rattaga juhtunud huumor:)
Re: rattaga juhtunud huumor:)
-Tsiklilubade tegemise lõpufaasis olin autotu, seega tassisin hommikul varustuse kontorisse kaasa, päeval õppesõit, peale seda taas kontorisse - kiiver laua peal, sõiduriided varnas jne. Õhtul kepsutasin kiiver näpus, jope seljas koju.
Load said tehtud, hakkasin rattaga tööl käima..
Esimesed 2 korda läksin tööpäeva lõpus koju - kiiver näpuotsas, jope seljas.. ratas jäi kontori ette ootama.
Mõlemal korral jõudsin ikka ilusti koju enne kui meelde tuli, et "midagi" nagu maha unustasin.
Uus ratas ja esimene tankimine. Tangitud, tahaks maksma minna. Ei saa bensupaagi küljest võtit kätte.
Mürasin pea 20 minutit. Ei midagi. Lõpuks olin sunnitud ratta müüjale helistama ja oma häda kurtma. Võtme sain kätte - kui korralikult lukku keerad paagi tuleb võti ka küljest ära. Avatult ei saagi seda sealt kätte.Suvi, korralik 30 ja enam + kraadi nagu see aasta oli. Privaatne aed lubas poolpaljalt päevitada. Ühel hetkel oli vaja kiirelt poes käia. Nii kiirelt, et tõmbasin teksad jalga ja sõidujope palja ülakeha peale. Poes maksmiseni jõudes tirisin ühe kiire liigutusega luku täispikkuses lahti, et põuetaskust raha võtta.. njaa.. meesmüüja punastas rohkem kui mina.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.