Motokross 2011
Re: Motokross 2011
to 544mx , mine aga söitma ,sest rahvasportlase ühekordne litsents 200 eeki ekv ja emv-l. Parem ikka kui 600.
Aga edu teile "loo jahvatamisel" -soovitus -kirjutage raamat kogu sellest foorumist ja halast ,et kes on hea ja kes on halb ,et kus 100eeki kallim ja kus 100 eeki odavam osavött.
Veel soovitan köigile ,kellel praegused asjad ei meeldi--minge Tallinna,"lööge jalaga" Emf -i uks lahti ,öelge ja arutage,mis teil öelda on ,uskuge mind ,kindlasti leiate mingi kompromissi,mis mölemaid pooli rahuldab. Näitena vöin tuua ,et nii tegin mina kui käisin ühekordset litsentsi hinda läbi rääkimas.
Tulemus tuli ---600pealt 200peale -pole ju paha.
See poole öigem tegu kui siin foorumis halada ...
Kurat ja söita on vaja ,koguaeg ja koguaeg. Mina söidan niipalju kui jöuan ja kindlasti osalen nii "emfi kui ehkki" üritustel järgmine aasta ja kui keegi tahab ähvardada vöi karistada -palju önne neile,laske käia ... elu läheb edasi ja minu elus ei muuda see sittagi ,kes söita tahab see söidab,olgu see 100eeki kallim vöi odavam.
Mudarikast sügist.
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.