Motokross 2011
-
- Tsikkel: honda/suzuki
- Kontakt:
Re: Motokross 2011
Tänan, Maida selgituse eest.Ega minugi väljendusoskus nii väga kiita pole Nüüd ma olen sinuga juba rohkem nõus.
Samas on näiteks LAMA sarjas 19 erinevat klassi , 12 suvist etappi aastas (iga kahe nädala tagant) ja "karusell" toimib suurepäraselt !
Veel üks täpsustus, Q50 pole ei EMV ega ka EKV arvestuses, neid on praegu Eestis 15-20 poissi.Ma vaatasin,et Illukale on reganud 9 poissi.Tänud Illuka korraldajatele, et annavad võistluskogemuse võimaluse ka pisipõnnidele Meie klubi poisid seekord ei tule,sest toimub LAMA viimane etapp (miks poistele on vaja enne tiitlivõistlusi nn."madalama" tasemega võistlusi ma kirjutasin juba ennem,usun, et see puudutab nii quade kui ka soolo laste arengut).
Ma ka arvan,et mõistlikum oleks,et tiitlivõistlused,mis oleks nn.kõrgema astme võistlused-neid oleks pigem vähem,aga kõrgema kvaliteediga..nagu stiimulprogramm või midagi sarnast ja teised võistlused on pigem nn. ettevalmistavad astmed.
mina oskan tegelikult rohkem kaasa rääkida siiski lastemotokrossi teemal....MX meestele jaksu ja jõudu selles "hullumeelses" tiitlivõistluste karusellis vastupidamises.
Ma näen oma pere pealt kui pingeline on tegelikult üks motohooaeg, aga erinevalt vist paljudest teistest naistest,kes oma abikaasade kallal jorisevad, olen mina ääretult rahul, et isal on kvaliteetaega oma poegadega ja minul vaikus majas, kui kõik on garaazis või võistlustel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.