EESTI TSIKLIHOOAJA LÕPETAMINE PÄRNUS 25.09.10
Moderaator: Moded
Re: EESTI TSIKLIHOOAJA LÕPETAMINE PÄRNUS 25.09.10
Minu esimene suur üritus. Tsikli ostsin alles hooaja alguses ja avamine jäi vahele. Super. Minek Tallinnast oli samuti igati mõnus.
Pange palun pilte !
See linna seest algav paraad on päris mõnus. Sadama platsilt (vms?) oleva stardiga jääb mulje nagu kõik tsiklihaigust põdevad isikud on eraldatud tavainimestest, linna seest ikka vähe teine värk.
Ilm supper, tänud korraldajatele ja osalejatele
-
Teema algataja
Väga pro üritus oli!
Leidsin mingi Yamaha võtme koos väikese lisavõtmega maast, andsin need Kuursaali baariletti juhuks kui sel kel kadunud taipab küsida.
Rongkäik oli nii hästi korraldatud, et vist vaid ühe korra pidi seisma jääma.
Jõudsin ka jeeli jeeli kohale ja kuna kogu linn on nagu sõjatander siis ei saanud sellele Rüütli tänavale kuidagi pihta kahjuks ja päris ametlikku starti ei jõudnudki See-eest aga peale veidikest seiklemist võtsin "Diili Patrulli" sappa ja sain ilusti rongkäigu lõppu ning nagu hiljem paistis siis ei olnud ainus kes hiljem liitus
Igati mahe üritus ja ilm no nii super, et paremat annab tahta
Nägin veel vana sõpra ka keda aastaid pole näinud nii, et igati positiivne...
zx12r kirjutas:Väga pro üritus oli!
Leidsin mingi Yamaha võtme koos väikese lisavõtmega maast, andsin need Kuursaali baariletti juhuks kui sel kel kadunud taipab küsida.
Rongkäik oli nii hästi korraldatud, et vist vaid ühe korra pidi seisma jääma.
Kusjuures minu kõrval oli too tüüp parkinud Kuursaali ees paraadi lõppedes, kellel võti kaduma läks. Kahjuks ei mäleta reg. numbrit ega midagi, muidu saaks võtme üle anda. Õnneks sai ta ka vändast ratta käima, seega kõige hulem asi siiski polnud.
Ferrum
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
käidud-nähtud. korraldajad kurja vaeva näinud sellega ikka ja kõik ilmselt sujus nagu vaja.
mind huvitab... paljud said trahvi tagasiteel ?
meie ei saanud:) üks politseipatrull jõpetas meie jõudes kiiruse mõõtmise.
Väga vinge üritus indeed. Pärnust hakkasin üks tagasi sõitma ning vahetult enne Tallinnat oli seltskond ligi kümne tsikli suuruseks kogunenud .
Keegi tegi lõpupoole sellise tavalisest kiirema möödasõidu rekkast ning jõudis üpris napilt oma ritta tagasi enne vastutulevat autot. Siis märkas terve seltskond, et vastutulevaks autoks oli politsei . Õnneks ringi pöörama küll ei hakanud.
Kogunemiskoht oli väga 5. Marsruut ka 5. Ilm ka 5+. Nii et korraldajatele Kevadel jälle
sepp kirjutas:mind huvitab... paljud said trahvi tagasiteel ?
seda võis arvata, et Pärnu maanteed passitakse ja tulime tagasi väikese kaarega, läbi Sindi-Järvakandi-Rapla. Väga mõnus tee oli, tasub teinegi kord sealt kaudu Pärnus käia
Tänud korraldajatele!
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
kopajuht kirjutas:sepp kirjutas:mind huvitab... paljud said trahvi tagasiteel ?
seda võis arvata, et Pärnu maanteed passitakse ja tulime tagasi väikese kaarega, läbi Sindi-Järvakandi-Rapla. Väga mõnus tee oli, tasub teinegi kord sealt kaudu Pärnus käia
Tänud korraldajatele!
Tõesti see Sindi tee üli lahe ja seltskond mõnus.
Vaatasin ,et sul Alar ei tule isegi ringi . Pärnu statoilist 137 km Saku.
Ilm oli tõesti supper ja rattaid ikka vääääga palju .
Korraldajatel oli ikka kõvasti pusimist.
Tänud neile vaeva eest.
caribba kirjutas:Keegi tegi lõpupoole sellise tavalisest kiirema möödasõidu rekkast ning jõudis üpris napilt oma ritta tagasi enne vastutulevat autot. Siis märkas terve seltskond, et vastutulevaks autoks oli politsei
. Õnneks ringi pöörama küll ei hakanud.
Tegelt pold nappi midagi
Oli tõesti täitsa tore. Ilmaga joppas ka kõvasti. Muidugi minujaoks oli miinus minu ratta suhteliselt vaikne hääl, ainuke asi millejärgi aru said, et ratas töötab oli see, et värises natuke perseall. See häiris ka natuke, et kolonnis see sõidukiirus kõikus vahepeal jubedalt, said just neljanda sisse panna ja siis pidid pidurdama peaaegu seisma ja esimese sisse lappama jälle.
ah eks see kolonnis sõit ongi siuke jama natuke.. igast autod mis vahel siblivad ja möödasõidud - kiirendamised ja pidurdamised.
Poole tee peal minnes ootasime igastahes kui suur mass eest ära läks siis oli hea oma tempos tiksuda
sepp kirjutas:mind huvitab... paljud said trahvi tagasiteel ?
Politsei korjas kevadel juba hooaja avamisele sõites piisavalt aktsiaid, ja eks nyyd kui aktsiad kokku löödi, tulid nad meile vastu ja läxid täna puhkusele:D
-
Teema algataja
Pilte 2010
Kevadist vaatasin rõdu pealt, nüüd sain mõne pildid ka tehtud. Mõni tunneb ehk ennast ära.
Endal tsikklit ei ole kahjuks.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Positiivne:
- Tallinnast sõites avastasin esmakordselt kui asjalikult reageerisid autojuhid tagant lähenevale kolonnile- kõik, peale ühe kalapilguga mersumehe, tõmbasid ennast paremale teeserva kortsu ja lasid kolonni mööda. Eelmistel kordadel on "mersumehed" olnud valdavad.
- taas ei väsi kiitmast Drifters'i jt korraldajaid, kes parklatesse juhatasid ja kolonni teele saatsid, ÜLISUJUV ja nädalasele makrellilegi arusaadav juhendamine! Kust kurat te seda õppisite?!
- Sõidu ajal Tln - Märjamaa sattus olema kõrval-taga tsiklist, kes ei pidanud vajalikuks sugutusliigutusi (möödasõit ja tagumisele positsioonile pidurdamine) teha, hea ja pingevaba oli sõita kui tead, et vajadusel võid põike teha ja olla kindel, et keegi pole oma sugutusliigutusega jõudnud parasjagu su kõrvale.
Negatiivne: - ikka leidus keegi ajukääbas, kel oli vaja oma tilli pikendada ja maanteekiirusel keset kolonni oma tsikkel tagarattasse ajada.
Igal juhul väga positiivne ja mõnus üritus. Kuna startisin üsna eesotsas, siis jäi nägemata kas kolonn tuli ühes tükis või jupitati ikkagi ära?
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Minupoolt suured tänud korraldajatele, üritus oli supper! Ilmaga joppad ka täiega!
Kuid kahjuks Pärnu sõites kolonn lagunes peale märjamaad ära, sõitsin esimeses otsas ja kiirused läksid suht meeletuks.
Tagasiteel oli paar patrulli aga neil olid käed-jalad juba tööd täis, sai siis omas tempus rahulikult kulgetud.
Tänud veelkord!
HannesN kirjutas:Minupoolt suured tänud korraldajatele, üritus oli supper!
Ilmaga joppad ka täiega!
Kuid kahjuks Pärnu sõites kolonn lagunes peale märjamaad ära, sõitsin esimeses otsas ja kiirused läksid suht meeletuks.
Tagasiteel oli paar patrulli aga neil olid käed-jalad juba tööd täis, sai siis omas tempus rahulikult kulgetud.
Tänud veelkord!
No ma olin ka esimeses otsas, kiirus üle 130 ei läinud. Isegi mina oma tagasihoidliku pilliga sain sabas sõidetud
VSK kirjutas:No ma olin ka esimeses otsas, kiirus üle 130 ei läinud.
Misasja - kolonn lagunes ära!?
+358458693818
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
vilosius kirjutas:Misasja - kolonn lagunes ära!?
Ehhh, mul selgelt meeles kui stt oli hooaega alustada +38 karistusega ees ja teadmisega, et see lõpeb alles hooaja lõpus, septembris, seepärast jäin ka mina targu sinna 5-6 tsikliga gruppi, kes sõitsid rõõmsalt +10-+20 ja kelle eest juhtgrupp kadus nagu stt issanda ihust, seega 130 tundub natuke kirjandusliku liialdusena (vähendusena?) Tegelikult oli räigelt vale otsus omale pühapäeva hommikuks tegevusi plaanida ja mitte pittu jääda- aga sellest sain aru alles siis, kui kolonn kuursaali juures ennast mõnusalt tundma hakkas...
Kurja, mul kooles ratas enne pärnut ära. Ostsin bensukast uue aku ja sõitsin tuimalt tagasi, sest genekas hakkas mõtlema, ning mõtles ,et targem on mitte laadida. Kas keegi sinna/tagasi sõites trahvi kaa sai ? Näiteks ma sõitsin kahes grupis ja kiirused oli kogu aeg 140+ ning siis lendasid mõne üksikud beikerid kaa minust mööda. Või ollakse moodsad ja ei jäädagi seisma ?
-
Teema algataja
No nii, nüüd räägib Diilits isiklikult!
Et enda R6 Tartus on ja suur soov hooaja lõpp teistega vastu võtta/ ära saata sai Diilitsa IZ'ile hääled sisse löödud. Et varasem kogemus "suurtel kiirustel" vene tehnikaga puudus siis õnnestus vaeseke ca 44-ndal kilomeetril ära väsitada ja mootor ajutiselt kokku jooksutada.. Väike tunnine paus ja sõber tuli köiega appi. Tõmbasime auto järel tsiklile hääled sisse ja andsime tuld.. Sel korral siis 60km/h ja nii terve tee Pärnusse! Iga seljatatud kilomeeter suurendas lootust kohale jõuda ja lõpuks me Pärnus olimegi!
Jõudsime kenasti juba sõitva kolonni sappa ja meel oli ülim!
Tagasitee oli põhimõtteliselt probleemitu. Ei kihutanud hetkekski kiiremini kui 70km/h.. Ütleme nii, et päris pikk sõit oli aga tehtud ta sai!
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
webzter kirjutas:No nii, nüüd räägib Diilits isiklikult!
Et enda R6 Tartus on ja suur soov hooaja lõpp teistega vastu võtta/ ära saata sai Diilitsa IZ'ile hääled sisse löödud. Et varasem kogemus "suurtel kiirustel" vene tehnikaga puudus siis õnnestus vaeseke ca 44-ndal kilomeetril ära väsitada ja mootor ajutiselt kokku jooksutada.. Väike tunnine paus ja sõber tuli köiega appi. Tõmbasime auto järel tsiklile hääled sisse ja andsime tuld.. Sel korral siis 60km/h ja nii terve tee Pärnusse!Iga seljatatud kilomeeter suurendas lootust kohale jõuda ja lõpuks me Pärnus olimegi!
Jõudsime kenasti juba sõitva kolonni sappa ja meel oli ülim!
Tagasitee oli põhimõtteliselt probleemitu. Ei kihutanud hetkekski kiiremini kui 70km/h.. Ütleme nii, et päris pikk sõit oli aga tehtud ta sai!
Oh, nägin jah Teid Pärnust välja sõites. Respect!
-
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
No_name kirjutas:Kurja, mul kooles ratas enne pärnut ära. Ostsin bensukast uue aku ja sõitsin tuimalt tagasi, sest genekas hakkas mõtlema, ning mõtles ,et targem on mitte laadida. Kas keegi sinna/tagasi sõites trahvi kaa sai ? Näiteks ma sõitsin kahes grupis ja kiirused oli kogu aeg 140+ ning siis lendasid mõne üksikud beikerid kaa minust mööda. Või ollakse moodsad ja ei jäädagi seisma ?
Mina ei näinud ühtegi riigiametnikku. Sinna sõit läks suht kiireks 15:15 väljasõit Tallinnast. Ja ega tagasitee palju aeglasem olnud.
Sõitsin üksi. Vist õnn oli täna minuga.
-
kellel see kollane costom pill oli, liikus pärnust välja sauga/tallinna poole, päris räme hääl/relv
-
Teema algataja
raitonrait2 kirjutas:kellel see kollane costom pill oli, liikus pärnust välja sauga/tallinna poole, päris räme hääl/relv
Ilmselt mitte mina Mul küll kollane kuid stock sumpadega Honda Shadow 600 - aga häält teeb keerates sellegi poolest.
raitonrait2 kirjutas:kellel see kollane costom pill oli, liikus pärnust välja sauga/tallinna poole, päris räme hääl/relv
Kui mõtled all olevat ratast, siis võtan omaks
Rohkem pilte rattast siin: http://fredy.ee/?act=gallery&id=35
Autode ja Tsiklite transport USA'st
+372 5888 5888
fredy@fredy.ee
http://www.Fredy.ee
http://www.facebook.com/Fredy.eeDreamland
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.