Huumorit

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Elisa klienditeenindus:
Mure siis kliendi poolt piiramatu kõneaja kasutamises:

Tere
Siis ärge reklaamige seda sama paketina edasi kui limiit on 10 tundi
Minu arust on piiramatu köneaeg suurem kui 10 tundi vöi on teie arust köige suurem number 10
Ma vöiksin ka seada enda arve maksmisele piirangu peale kuna endal tööjuures kuritarvitati minu usaldust
Olen teie klient kaua olnud ning kuritarvitamise plaani pole mölkunud peas
Loodan et tunni täpsusega arvet ei liida kokku

On Sep 7, 2010, at 7:45 PM, Elisa Eesti wrote:
Elisa eeldab Klientide poolt paketi mõistlikku kasutamist, mille kohaselt Klient kasutab temale väljastatud SIM-kaarti eesmärgipäraselt üksnes Elisa poolt pakutavate sideteenuste tavapärases mahus tarbimiseks, ei sega teisi sideteenuste kasutajaid ega tekita häireid Elisa võrgus.
Elisa võrgust väljahelistamisel (nii hääl- kui videokõned) kehtib mõistliku kasutuse piir 10 tundi (600 minutit) kalendrikuus, mille täitumisel on Elisal õigus rakendada võrgust väljahelistamisel kõneminuti hinda 99 senti/minut. SMSide puhul on mõistliku kasutamise piiriks 600 SMSi kalendrikuus, mille täitumisel on Elisal õigus kehtestada iga Elisa võrgust välja saadetava SMSi hinnaks 1,50 krooni.
Paketi kasutamine on mõistlik
Pakett on ideaalseks lahenduseks kliendile kes armastab palju helistada ning soovib seda teha võimalikult soodsa hinnaga - kui Sinu kõnearve on täna suurem kui 350.- on aeg tulla Elisasse!

KOKKUVÖTTEKS ON SEE PAKETT MÕELDUD NEILE KES TAHAVAD PALJU RÄÄKIDA JA TEAVAD ET NEIL ON PIIRAMATULT KÖNEAEGA

KÖNEALUSTUSTASU PUUDUB EGA POLE KA MUID VARJATUD TASUSID KÖIK ONGI NII LIHTNE...MAKSAD 350.- JA RÄÄGID NII PALJU KUI TAHAD.

AGA SEDA MÖISTLIKKUSE PIIRIDES 10 TUNDI

ELISA CONVERTER

PIIRAMATU AEG -10 TUNDI
MÖISTLIKUSE PIIR-10 TUNDI
NII PALJU KUI TAHAD-10TUNDI
EI PEA MÖTLEMA--10 TUNDI

Ja üks jutuke naiste ja meestevahelisest sõprusest:

Olen kuulnud arvamust, et mehe ja naise vahel ei saa olla sõbrasuhet sellepärast, et kui mehe ja naise vahel puudub see säde, siis voodisuhe ei ole võimalik ja sellise naisega ei näe mehed põhjust üldse suhelda. Tavaliselt ikka sõprade vahel mingi sümpaatia või säde on, mis tähendab, et mingi hetk võib sõbrustamine minna üle ka seksuaalseks ligitõmbeks. Inimesed elavad erineval emotsionaalsel ja vaimsel tasandil ning tavaliselt kõrgemal tasandil olijaid ei mõisteta. Just selle pärast ei kannat
Kindlasti suudaksid mehed väga head sõbrad olla naisele, kellega tal mitte midagi rääkida ei ole, aga olemas on seksuaalne tõmme. Siis ei saa seda paraku sõpruseks nimetada, kuna tegelikult on ju mehel suhtlemises tagamõte.
Mehed arvavad sagedamini, et sõprust ei ole mehe ja naise vahel olemas. Mehe jaoks tähendab sõprus ikkagi ühiseid hobisid, tööasju, trenniskäimisi, mida naistega sageli koos teha ei ole võimalik.

Naised on rohkem teist meelt: nad on alati valmis väitma, et neil kindlasti on palju häid meestuttavaid, kellega räägitakse ka isiklikest probleemidest. Loomulikult eksisteerib meeste ja naiste vahel ilma seksita suhtlemine. Kas sellisel sõprusel on aga ka mingisugused piirid, on individuaalselt erinev.

Ma ei saa üldse aru kuidas naine saab mehele SÕBER olla. Ok, hea tuttav - nõus. Naine lihtsalt ei saa olla mehe sõber. No krt, lähen ilusa neiuga kuhugi, ajan juttu, joon kohvi, sõidame kuhugi ja ma ei mõtle kordagi sellele, et kuidas oleks temaga voodis??? VÕIMATU! ;D Ma ei ole enesepiinaja. :)

Või , et ma läheks endale välimuselt mittesümpaatse naisega kuhugi kohvitama või "ringreisile"? VÄLISTATUD! :) See peab siis olema mingi väga õnnetu asjade kokkulengevus mida veel esinenud mu elus ei ole.

Seega naine ei saa olla mehe sõber, sest sõpru ei kepita! On nii - või NII lihtsalt on.
Tegelikult ma nõustun Marekiga selle kohapealt suht palju. Mehed mõtlevad peenisega ja see on ja jääb nii 99%.
Mehe ja naisevaheline sõprus võib olla vabalt kui ei ole absoluutselt füüsilist tõmmet ja mõlemad on teineteise jaoks ala, "no ei ole üldse minu maitse." Siin pigem tekib küsimus, et kuidas nad üldse teineteist siis kohtasid? Ok vo siis, et päris lapsepõlvesõbrad vms ???
Milleks sa oled ja kuidas sa said sõbraks inimesega, kes sulle on täielik 0 :O Ja siin ongi see lihtne point: ükskõik, mis krdi jura mees ajab vähegi normaalse välimusega naisele, siis see on lihtslat hülgemöla ja teadke, et see mees on ammu teist mõtetega 100x üle käinud. Miks see nii pole - see on juba teine põhjus (ei saa hakkama, ei julge, kodus naine mida iganes). Ja kui mees ajab muud juttu, siis on see lihtsalt tema strateegia olla teie läheduses, teid näperdada (sest muuks ju võimalust pole - ja sinna alla käib ka "sõbralik kallistamine, sülle võtmine jne").

Hea lihtne näide kasvõi ööklubist: naised tantsivad, mehed kiimlevad. Kui naine ei eruta, milleks vaja teda näperdada. Kui pugeda "sõpruse" sildi taha, siis sama tobe oleks ju see, et igakord kui Marekit näed kallistan teda õrnalt ja annan laksu tagumikule. 8) Kui ON SÕPRUS - siis see ei tohiks olla silt, mille taha pugeda ja läbi lillede käsi püksi toppida >:(

Ehk kokkuvõttes, looduse vastu ei saa - kui on vähegi atraktiivne emane, siis patumõtted tekivad igas mehes - iseasi on see, kas ja kuidas nendega toime tullakse, et see aint mõtteks jääks ;)

Ja special Ingridile - no kurja kui sa näitad mulle meest, kes su tisse ei vahiks ja sind mõttes lahti ei kooriks - SEDA MEEST TAHAKS MINA KÜLL NÄHA ;D
Ma ei mõtle siis kõiki maailma mehi vaid ikka neid, kellega ka mingi kommunikeerumine toimunud ;)

Üks Edit veel: Ehk kokkuvõttes - meeste ja naistevaheline sõprus võib vabalt olla, sest kõiki naissõpru/tuttavaid panna pole ju sünnis ja võimalik, aga viisakas oleks kui see ei ületaks siis ka teatud piire :) Niiskeid unenägusid on meist kõik näinud - shit happends :D

Vaielge vastu või mitte - aga nii on on !!!

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”