Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp

Lugemata postitus Postitas lärm »

Ütleme nii et kurjade maaomanike selgroog on murtud ,kas siis ühel või teisel viisil ,aga(las need meetodid jääda minu teada :D :D ).
Homme on veel üks ports läbi käia ja viimased 10 km rajast kooskõlastada. Laup lõunaks valmib ka extreem katse. Niipalju võin õelda et rajal on 13 elementi ja samuti ka 12 ümber elemendi sõitmist.

huvitavaid seike korraldamisest 2010. Sierra ostmise lugu te juba teate. Teine lugu juhtus inimesega keda kogu külarahvas peab kõige kurjemaks oma maal söitmise suhtes ja arvati et pole mötet küsima minnagi. Sama mees söimas mu ka eelmine aasta läbi kuna tema metsa sihilt läbi söitsin. Tollal ütlesin talle et kui saame hakkama niisama siis tore ,kui ei saa helista menti ja sinna see köne kadus tookord. See aasta püüdsin olla viisakas ja minna alandlikult luba küsima. Aga võta näpust ,alustasin raja märkimisega ja olin jöudnud kurja mehe maani ,mötlesin et panen märgid üles ära ,ja siis homme lähen küsin luba. Mai tea kas see seff magab metsas öösel vöi midagi sellist,aga hommikuks oli ta köik märgid maha kiskunud ja valda avalduse kirjutanud et keegi on tema maale kaks paberist märki ja kolm kollast lindi riba pannud. PALJU ÕNNE MULLE :D
Vallavanem teatas mulle ja lubasin asja ära klaarida.
Uskumatu aga tösi,minnes kurja mehe jutule ,istus mees mu bussi ja käskis sihini söita ,et mulle ette näidata kurvidega siht ,mis mulle veel rohkem sobis.
Ütles ,et tulge küsige ja pole probleemi,et põhimõtte värk. Mainis ära ka selle Viski maitseb talle (et siin pean ise järeldused tegema) :bsmile:

Veel teadmiseks ,et load ja tsikli pabereid on omal vastutusel. Kõige tähtsam on müra,et tehke sumpad korda. Ma ei taha siin olla jälle kriitikutele silmaröömuks ,üles kutsuda lubadeta juhte osalema jne ,aga tegemist on ikkagi erakordse võistlusega ,kus 98% rajast on teepealt maas,siis saavad vöistelda ka need ,kes tsiklit käekörval vajadusel lükkavad seal 2%. Samuti olen rääkinud ka politseiga,et kedagi ei peatata kui põjust ise ei anna.

Joyride pakub ka rattaid selleks ürituseks rentida kel huvi veel 3 ratast vöimalik saada.

Suured pommid,et kui teid ikka vähemalt viis tuleb ,saab ka nii tehtud ,et ikka lustida saaksite ja ei peaks ennast kaevama.andke märku.
Võin möned ümber söidud ära korraldada mis suurega natuke raskeks vöivad kujuneda.

Igaljuhul ootan köiki juba 22 öhtuks kohale ,et esimest korda ajaloos EMV -te etapina Võrtsjärve Enduurot sõita.
95 osaleja stardimaks tagab korraldajale omadega 0 jöudmise,mis pole küll peamine sellise ürituse puhul ,aga parem ikka kui peale maksta.
nägudeni
järgmine NV
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”