Krossitsikkel algajale?

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Re: Krossitsikkel algajale?

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Mx277, nüüd astusid küll puuse selle teemaga. Ma ei taha ülbitseda, kuid sel ajal kui mina võrri sõitsin EM'il, ma võin sulle natukese nüüd tuua näiteid. Ja tõendust sellest kuidas see võrr edasi jooksis võid küsida selliselt mehelt nagu Aivo Rebane. Ta võib sulle natuke rääkida.

Niisiis ma toon sulle näited:

Tüüsede komplekti kuulusid tüüsed mitte üle 5se erinevusega, vaid üle ühe, niisiis oli mul tüüsede mõõte kuskil 30 ringis, igat 4 või 5 komplekti oksüdeerumise vältimiseks. Lisaks oli mul alguses 10 erinevat leegikaart millest kasutamiskõlblikuks jäid 8 kuna kaks läksid kõveraks. Nüüd kui tahad tuslade kogust teada korruta see kahega. Lisaks oli mul erinevate ilmastikutingimuste tarbeks 8 silindrit + mõningad erinevad pead. Surveastmed olid kõrged ja väga kõrged. Lisaks toimus kolvivahetus iga 3 või äärmisel juhul 4 tunni tagant. Keps käis 8 tunnitagant. Sidurid kärssas kah omajagu. Ma ütlen et kutt kes selle võrri ostis koos varuosadega sai sitakrambid kui varuosade hunnikut nägi. Ära ei tasu ka unustada 3 muudetava nurgaga süüdet mis kaasa andsin. Ja ükski nendest junnidest ei olnud mingi põlveotsas keevitatud sumbunn.

Sumbunnidena kasutasin Rinaldi-Messicot, eesti võistlustel HGS ja sellist lahjemat varianti. Silindrid samuti Rinaldid. Originaale oli kaks. Silindripead olid nii need kuldsed (firma ei meenu hetkel) pluss mõni Messico lisaks. Kolvideks ASSO.

Ja julgen siinkohal väita, et omalajal sõitis see võrr täispüssina 426YZF, mille sangas vist oli lauren, jääraja sirgel mööda kui aeglasest sõitjast.

Kas tahad siinkohal rääkida veel kord tuunimisest :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”