Jussi Kawasaki GPz 305
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Jussi Kawasaki GPz 305
See et inimene siin välja ütles ja paha meelt väljendas ei tähenda veel et ta motodepooga kuidagi ebaviisakalt käituks, pigem just vastupidi on kannatlik sees suhtes! igaüks meist tegelt sõprade seas avaldab miski asja üle paha meelt kuidas temaga ümber käidi aga seejuures jäänud ikkagi nagu öeldi kuningaks...
egas kellegi tagarääkimine ei tähenda kohe ebaviisakust selle inimese/asutuse vastu keda taga räägiti!
Ega minul kah ei meeldiks kui räägitakse ühte aga tehakse teisiti!
Ja seda et sepp ootab miski juppi juba 2a ei tähenda et tinegi peab kuskil 2 aastat häbenema küsimast oma jupi tarnimise kohta infot. See on sepa enda probleem!
Mina olen sees suhtes üsna konkreetne ja alati küsin üle tarne ajad milleks jupi saadavuse garanteerivad ja kui tähtajast kinni ei pea siis olen raha tagasi nõudnud ja olen ise tellimused välismaalt teinud! Ja Ramo oli ise ka korra konkreetselt ütelnud nad ei oska garanteerida juppi seleks ajaks, jutt on olnud lühike ja säästsime üksteise närve ja aega!
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.