Autokoolid
Re: Autokoolid
Panen siia autokoolide õpetajatele väikse mõtlemisainet pakkuva sõnumi üles. Vahetasin täna autol rattaid talvisteks ja õpetasin pere pesamunadele kah siis mõned põhitõed. Sellega seoses tuli meelde kuidas mu vanim poeg oma esimesel neljarattalisel rattaid vahetades jalaga võtmesaba tagus ja minu küsimuse peale, et miks ta nüüd siis sellise rumalusega tegeleb vastas, et autokoolis õpetati niimoodi ja lausa kästi kohe nii teha.
Noh pidasin talle kiire loengu, et kõikide mutrivõtmete pikkused ongi just selle pärast sellised nagu nad on, et keskmise füüsisega inimene tõmbaks keerme kinni umbes sellise momendiga nagu sellel keermel vaja on. Muidu võiks ju kohe meetrise sabaga rattavõtmed teha, autos ruumi küll. Ma arvan, et te, koolitusega seotud inimesed, peaksite omakeskis selliseid jamasid arutama ja hea seisma, et sellelaadseid ja ka muid valevõtteid kellegi personaalse mõtlemisviisi alusel massidele ei õpetataks. Aaaaaaga muidu kena keik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.