Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp
Re: Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp
Selleks korraks siis Võrtsu enduro ajalugu ja ega kui aus olla siis jälle tohutu kogemuse võrra rikkam ja jälle on mida meenutada ning lastelastele pajatada.
See on nüüd selge, et ühelegi enduro etapile ma enam kunagi kasutatud rehviga peale ei lähe. Minu kihnu memme korviratta kumm ei pidanud kuskilt otsast ja ei olnud lihtsalt võimalik libedal mitte mingisugust hoogu hoida. Hoog on aga libedas soones esmatähtis, et püsti püsida.
Turvas oli vahva ja koguaeg oli hirm, millal see kupatus kokku jookseb aga ei midagi masin töötas ja läks nagu loom läbi. Aega mahtumine jäi seekord kaugeks unistuseks ja ega ma süüdistan siin ainult iseennast. Kuid selle üle, et kuhugi konkreetselt kinni ei tõmmanud ja üleni ujumas ei käinud on mul hea meel. Küll see sõit ka vaikselt tulema hakkab ja järgmine aasta ikka terve enduro sari plaanis nagu seegi aasta. Oleme siin oma väikse sõpruskonnaga plaane pidanud ka Läti etappe järgmine hooaeg proovida.
Jõudu sulle Lärm ja talvel harjuta natuke puutööd eelkõige sildade toksimist Tänud sulle ja ega sellise asja tegemine ei ole lihtne. Vinguda võid nii mõnegi asja kallal aga seda ma ei tee ja küll sa ise juba tead mida saab järgmine kord paremini teha.
Metsas näeme.
Terv.
Tõnu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.