Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp
Re: Võrtsjärve 2päevane Enduro 2010 EMV-3etapp
tegelikult on meil hobbiklassi sõitjate hulgas palju vendi kes eesti oludes E klassi sõitjad võiksid juba olla. Huvitav mille järgi need Hobi ja E-klass üldse teineteisest eristatakse? Nii Enduuros kui ka kestuskrossidel on hobi ja E omavahel üsna sarnase sõiduga.
Hobi C on see klass, mille pärast peaks muretsema ja aegasid pisut pikemaks venitama - seda siis selleks, et värskelt enduurospordiga liitunuid mitte liiga suurte kuludega ja nulltulemusega kohe eemale peletada.
Hobi C - s saab kaks esimest aastat sõita - ja kui kahel aastal oled juba kõik etapid läbi teinud, siis ei tohiks see turbalõik ka enam probleemiks olla. Siis oled ka juba näinud kuidas Soome 60 aastane vitaalne veteran ootab ära kui ATV mehed nagu soomusrong ühtlase sirge jälje sisse sõidavad ning siis kulged teise käigu ja veerand gaasiga ilma soonepõhja läbipuurimata nende jäljes. Elementaarne
Ja 10 punkti Lärmile kommentaari eest, et paljud mehed pole sellise tatise ilmaga viitsinud trenni teha - mul oli just selle savise pinnasega soonilisel rajal probleeme esiotsa kinnihoidmisega. Ilge punnitamine eimillestki ning irmus energiakadu. Järgmine kord tean et ei pane krossikummi ette, mis vajab töötamiseks suuremat hoogu ja kallutamist (andis jumal enduroratta, annab ka enduurorehvi ette ja krossirehvi taha). Ning et peab otsima treeninguks selliseid saviseid radasid vihmaga, et oskaks seda pinnast ka kiiresti sõita. Ainult liiv ja turvas ja kivid ei ole piisav. Aga mul on ka alles esimene aasta võistelda ja sisuliselt kuulun sellesse "absolute beginners" ehk Hobi C klassi, nii et õppida on veel väga palju.
Lärm - tee ikka järgmisel aastal ka pärisrada - ja mina omalt poolt püüan jätkata koolituste korraldamist algajatele ja hobiklassile. Ega oskused muidu ei tule.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.