Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused 2010

härra Ruubel

Re: Mehaanikute Mitteametlikud Maailmameistrivõistlused 2010

Lugemata postitus Postitas härra Ruubel »

MonsterE kirjutas:

Minuga juhtus see hull kukkumine. Et jah, lendasin pikali. Sain korraliku matsu :( ja siis ronisin uuesti tsikli selga. aaaga lenks oli kõver ja ise olin suht ehmatanud sellest kõigest. Hakkasin siis edasi sõitma, ja lihtsalt vajusin pikali ( ei tea miks) ja rohkem ma ei mäleta. Kaotasin teadvuse ja viidi kiirabiga haiglasse. Hiljem kuulsin, et keegi oli üle mu pea sõitnud. Nii kahju :( Aga vähemalt start oli hea. Nüüd pean elama mõndaaega peavaluga.
Varsti ilmub youtubesse 2010a MMM i video. Tundub, et eelmise aasta video meelids kõigile.. võimis ? :)

Vana lugu,aga pole siin ammu käinud...
Mina oma sõbraga su sealt üles korjasime,sõber veel lükkab su tsiklit seal videos.Pauk oli tegelt selline,et esimese laksu panid ära ja siis jäi sul esipidur peale,said püsti ja ratas oli blokkis ja kukkusid uuesti.Ja siis tuli üks Yamu mees ja tema amordi alumise otsaga said laksti pähe(ps.tal oli hiljem väga väga kahju sellest)...tegid algul suht jubedat häält ja aru ei saanud sa midagi.Hiljem kui kiirabi omad jõudsid,küll natuke kontakteerusid aga suurt sa aru ikka ei saanud,siis raamile ja haiglasõit.Igatahes ehmatasid kõiki suht kõvasti,jooksime juba su esimese laksu ajal mäest ülesse ja nägime suht lähedalt ka seda teist laksu.Kaamera ja asjad korjasime ilusti kokku ja kuskil on ka foto kus ma üritan sinust teisi mööda suunata:D mõni oleks mul omalgi tüki küljest sõitnud:P
Igatahes loodan,et oled juba korda saanud tervise ja peaasi et sõitmist ei hakka kartma!
Edu.

CRF250R

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”