avalik pöördumine

Maida

Re: avalik pöördumine

Lugemata postitus Postitas Maida »

mx77 kirjutas:

Mida sa mulle üritad tõestada?
kuni 2005 aastani ei olnud minu andmetel EMF aastaaruanded eriti roosilised, seega vaevalt oleks keegi väga laenu kippunud andma.

Sulle ei üritagi ma midagi tõestada.
Need aastaaruanded ei puutu tegelikult asjasse, EMF mittetulundusühinguna ei erine teistest omasugustest. Sisuliselt sama, nagu tavaline korteriühistu, oli vaja uus katus panna, võeti pangast pool milli, tagasimakse näiteks 20 aasta peale, pool maksti peale. Oleks andurite jaoks võtnud ka pool milli, see oleks juba lühikese ajaga ennast tagasi teeninud, edasine juba kõik plusspoolele. 2005 aastal andsid pangad laenu juba kõigile küsijatele. Suhteliselt riskivaba projekt oleks ka olnud kusjuures. Viimastel aastatel on igasuguseid sihtasutusi, mis rahasid jagavad, ole mees ja kirjuta ainult taotlusi.
Võistleja jaoks ei ole ju vahet, kelle taskusse see 100 krooni anduri rendiraha konkreetselt läheb, ka korraldaja jaoks pole vahet, kes selle kasumi teenib. Lihtsalt EMF oleks saanud omale regulaarse sissetulekuallika, praeguses majandusseisus ja toetuste puudumisel oleks see suuresti abiks olnud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”