Hayabusa

Kasutaja avatar

p-4
Tsikkel: Suzuki DR 650/Bmw R1200 GS/KTM
Tänatud: 2 korda

Re: Hayabusa

Lugemata postitus Postitas p-4 »

KZ1000 kirjutas:

Tere,

Olen pannud tähele, et põhjanaabrite puhul on suht levinud matkaratas hayabuza. Kuna antud mark meeldib siis küsiks arvamusi sellise ratta soetamiseks kui eesmärk on just nn pühapäeva ratas millega vahest pikemaid otsi matkata. Kuidas ta just matkaratta rolli täidab?

Tänud
Pets

Hõmm ,ise olen sõitnud hayabusaga 1,5 hooaega .Selle rattaga, kannatab mööda asfaltit ,väga eduliselt trippida, eriti eroopa kiirteedel.
Kuid ,pikkemat kasvu inimesele, pole sõit, selle rattaga just kõige mugavam ,esimesena hakkavad valutama põlved ja käed ,jutti kannatb sõita kuskel 200km mitte rohkem .Kui võtta ette ,mõni pikkem reis, alaa 10000km ,siis kindlasti ,kulub ära 2 tagarehvi ,kuna paratamatult ,selle rattaga, keerad gaasi vähe rohkem :D Senini ,olen tagarehviga saanud max 4000km sõita :o
Kiiretes kurvides väga mõnus ,juhitavus. kuid suure raadjusega ja väga järskudes kurvides ,juba rohkem tegemist, ratta mahakallamisega ,võiks olla oma 50kg kergem .
Kuid jah matkamiseks suur liitraas väga hea ,alati on piisavalt jõudu ,ning kütusekulu ka täitsa talutav ,keskmine linnas kompuutri järgi 6-7l/100km maantel rahulikult kulgedes alla 6l/100km kiirdeel 7-8l /100km kanti .

Kidlasti, proovi ära ,kuid ,päris matkarattaks ei võttaks ,kuna korraliku matakapaadiga ,ikkagi kordi mugavam, eriti kui liigelda leegaalsete kiirustega .
Samas, kui oleks vaja kiirelt näiteks saksamaale sõita, võttaks igaljuhul hayabusa ,vähemalt, saaks kiirelt transiitmaad läbitud ,ning saksamaal sõida või põhjagaasiga :D

The Great Australian Ride 2015 16000km east to west
Simpson Desert french line 2014 1100 sand dunes
Tasmania and australia east coast 10200km 14
Vetnam-Laos 3600 km 2013.
Tai-Kamboza-Malaisia-austraalia 2011-2013 20000km
Nordkinn-Nordkapp 2011

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”