avalik pöördumine
Re: avalik pöördumine
Kuna siin juba nagunii tsiteerimiseks läks, siis edastan EMFi vahendusel motoklubidele saadetud Are Kauriti pöördumise ka:
Tere Motomehed!
Olen motospordiga tihedalt seotud aastast 1982.
Mind teeb murelikuks osade motomeeste päris krõbe kriitika praeguse EMF-i aadressil. Julgen väita, et nii hästi toimivat föderatsiooni pole Eestis varem olnud. Ärgem unustagem, et EMF on mittetulundus ühing ja nõukogu liikmed ei saa sealt mingit tulu, vaid vastupidi, nad teevad seda tööd omast vabast tahtest, tuues föderatsiooni raha sisse. Kas me oleme osanud neid inimesi tänada? Osa meist hoopis kritiseerivad neid.
Praegu on raske aeg ja mitte ainult motospordis. Kahjuks ei lähe asjad praegu nii nagu tahaksime. Selle vastu aitab ainult veel suurem pühendumine, mitte aga oma hädades teiste süüdistamine.
Meil on väike riik, kuid sellegi poolest oleme väljapaistev motospordi maa. Me oleme olnud esindatud ka rahvuste krossidel, mida paljud riigid rahapuudusel ei ole saanud teha. Kus tuleb meile siis see raha? Kas olete selle peale mõelnud?
Ka üks isiklik näide. Olles MM karusellis juba 10 aastat tiirelnud, jäime 2003 hooajal 1 punktiga medalist ilma, neljandad olime ka aastal 2002. Peale hooaja lõppu kutsus mind enda juurde nõukogu liige Mart Lajal. Olin ise juba püssi põõsasse viskamas. Mart ütles, et olete teinud hullu tööd, nüüd on vaja minna ja medal ära tuua, pakkudes omalt poolt ka mitmesaja tuhandelist abi oma isiklikust taskust.Võtsime end kokku ja tõimegi medali ära. Nüüd aga mõni arvab, et tema otsustada on missuguse jopega Mart Lajal peaks ringi käima. Ma ütlen veelkord me peame neid inimesi elu lõpuni tänama, mitte aga kritiseerima.
Olles Kiviõli MM-i korraldaja aastal 2008 oli meil probleeme ilmaga. Värskelt valminud rada tahtis vägisi käest laguneda. Olin ise rada parandamas kui märkasin, et jalgadega mudas korjab kive Veiko Biene, kes oleks võinud selle asemel lips ees VIP telgis õlut juua. See näitab kui motospordile pühendunud inimesed meil EMF-is on. Veel tahaksin kiita Triinu ja Kätlinit, kes saavad oma ülesannetega väga hästi hakkama. Tuletan Teile meelde, et need ajad ei ole kaugel kui EMF-i telefon lihtsalt ei vastanud.
Loomulikult saab alati asju paremini teha, aga selleks tuleb pakkuda probleemidele lahendusi, mitte aga teisi kritiseerida.
Lubamatu on toimiv süsteem ära lõhkuda. Ma kutsun Teid kõiki homme valima praeguse nõukogu liiikmete poolt, vähemalt sellega saame oma tänu neile avaldada ja loodame, et nad on nõus jätkama.
Are Kaurit
MM pronks 2004, Euroopa meister 2001, 12 kordne Eesti meister, AYR Racing Team juhatuse liige, Korraldanud 5 suurvõistlust Eestis, III astme motokrossi treener, 4 lapse isa.
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.