avalik pöördumine
-
hannes
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Re: avalik pöördumine
Kauriti jutt on tõesti õige. Aga see ei ole ju kogu tõde. Siin on paljud kurtnud, et ei tea EMFi tegemistest midagi. Ega minagi saa hõisata, et ma sellest väga palu tean. Väga palju on segaseid asju ja hämamist, väga palju ükskõiksust. Mõni aasta tagasi, kui hakkasime oma klubiga Illukale rada ehitama, kirjutasin EMFi pika kirja ja palusin nendepoolst abi. Olgu siis heade soovituste-näpunäidete osas või kasvõi mingi eeskirja näol, millest saaks lugeda, kuidas õigesti asju teha. Nad ju mööda ilma käinud ja paljunäinud mehed. Vastust ma sealt ei saanud. Aegade jooksul olen veel paari asja küsinud ja ikka vastuseta jäänud. Kuidas saab paljukiidetud nõukogu lubada oma organisatsiooni sees korraldada mingit klounaadi? Et lihtsalt võetakse mingi hulk inimesi ja kusetakse neile suure kaarega pähe? Tuletame siinkohal meelde tsirkust, mis toimus ATVde suvise kestvussõidu ümber. Kes pole asjaga kursis, võib lisa lugeda siit: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=53&t=61799. Taolised otsused näitavad ilmselgelt praeguse nõukogu täieliku selgrootust. Sarnane teema on ju ka see tants ajavõtusüsteemi ümber. EMF ja Veskisilla on kokku leppinud selle süsteemi kasutamises kahel korral kolmeks aastaks. Nüüd tagantärgi tuleb aga välja, et hoopis Aavasalu on m*nn. Huvitav, kus need mehed kaks aastat tagasi olid? Tavaliselt on lepingut võimalik peatada, lõpetada, katkestada vms. Miks seda siis ei tehtud? Jällegi ilmselge selgrootusega tegu. Strateegiliselt on muidugi kaval korraldada taolist hääletust, nagu homme toimuma hakkab, ikka keset tööpäeva ja kus mujal kui Tallinnas. Et jumala pärast vähe kaugemate kohtade inimesed kohale ei ilmuks.
No mitte kuidagi ei tõuse käsi selliste vendade poolt hääletama.
Minu meelest oleks praeguses situatsioonis tark homne hääletus üldse ära jätta. Pikendada olemasoleva nõukogu volitusi näiteks veel kolmeks kuuks ja välja kuulutada uued valimised. Kandidaadid, kes tõesti tahavad nõukogus olla ja usuvad, et suudavad EMFi heaks midagi ära teha, esitavad oma konkreetsed tegevuskavad. Soovitavalt esitlevad oma kava üle Eesti klubides kohal käies, tutvudes üksiti ka kohalike oludega. Selline helesinine unistus siis ![]()
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.