Jääpiigid poltidest
-
Teema algataja - Postitusi: 166
- Tsikkel: VFR1200F,VFR800V-TEC
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Re: Jääpiigid poltidest
Nuki kirjutas:kas keegi ei taha natuke raha teenida ja mulle talveks ühe paari rehve poltidega valmis teha? hind võiks mõistlik olla
Jooksu piikide jaoks on tarvis ca 600 polti.Ühe poldi komplekti (polt 830,mutter M8 nylock,seib 825)maksumus ilma terituseta tuleb 1,80eek.Sinna liida teritus juurde mis võiks olla ca500 eek.Rehvi sisse paigaldus ka vaja teha, mis ei ole sugugi meelakkumine(kõige hullem jebi)mida jällegi alla 500 eek ei ole pointi teha.Seega kipuvad piigihinnad sedasi tellides üsna kirveks minema 2800eek,lisaks ei saa ma garanteerida kas rehvi toorik on piisavalt pädev, et kohe polti välja ei rebiks.
Selline jebimine kipub ikkagi ise omale tegemise hobi olema.
Minul õnnestus omale teha esimese korraga rehvid mis kestavad juba üle 300 km jäärada kasutan ilma lohvita ja pole hävinemise märkigi.Siselohvi ei kavatse enne kasutusele võtta kui hädavajalik.Tagarehvi toorikuks sattus mulle puht juhuslikult mingi jube jäik rehv Dunlop trailmax D607 150/70 R17 69v.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.