avalik pöördumine
Re: avalik pöördumine
See mis täna emf koosolekul toimus oli ikka väga naljakas. Valiti vanad liikmed tagasi hoolimata sellest et nad pole juriidiliselt
suutnud peaaegu aasta aega oma põhikirja seadustega kooskõlla viia. Ja loodetakse et nüüd järsku hakkavad nad tööle. Ei tea miks ma seda
ei usu . Isiklikult olen viimastel kuudel pidanud igasuguste juriidiliste probleemidega tegelema, ja seda jama kuulates tekkis küll küsimus,
mis moodi härrased juhivad organisatsiooni edasi kui juriidiline pool on mäda. Kuidas suhtuda muude asjade ajamisse kui nad ei suuda sedagi korda
teha. See hääletamine on täis jama, kuna kõik oli avalik. Mee oleme kõik üks pere ja kui mina mõtlen nii siis peab ka naaber nii mõtlema ja vastupidi.
Sealt ei saagi tulla teisi vastusi kui kardetakse üksteise halvustavaid märkusi jne. Rinka meestest rääkides siis arvan isiklikult et neile lubati uusi radasi
kui nad vaid hääletavad nii nagu vaja ja tundus et see õnnestus. Aga tõesti mis moodi need rajad eesti jõuavad. Ja kuidas mehed nii libedale teele lähevad et usuvad seda teemat. Raja kompleksi ehitus ei maksa mitte 30 milli vaid sinna võib vabalt rohkem nulle juurde panna, kes seda teeb millal tasuvus jne
Mis siin ikka härrased enam hädaldada tuleb rohkem EMF-i härraste tegemistel silma peal hoida ning sõna võtta kui probleeme näha, ja tuua need probleemid rahva ette.
Elu ilma krossikata, elu nagu ilma ämmata
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.