CZ 125 kas tasub või ei tasu osta

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Paralax

Lugemata postitus Postitas Paralax »

Jõudu on tal küll kui korras masin, aga raam ja vedrustus rajale ei kõlba. Kruusateed või põldumööda paras sõita ja vagusid künda.

Kui panna teine ülekanne, siis lõppkiirus võiks asfaldil sinna 150-180 kanti isegi küündida (~30hj@~100kg). Iseasi, mis sa selle kiirusega peale hakkad.

Teema algataja
mikulaine

Lugemata postitus Postitas mikulaine »

Muidu.......
Kas Cz 250 erineb väga 125-st (võimsuse poolest).

Teema algataja
Mopeds.fänn

Lugemata postitus Postitas Mopeds.fänn »

ma arvan et hinnaklass oleks ...-5000 eeku.

Teema algataja
motodude

!

Lugemata postitus Postitas motodude »

remontima peab palju, muidu ok. Kui saad 5000 kätte, siis arvesta et uus 5k läheb kiiresti sisse, nii et 10k 8)

Teema algataja
Mopeds.fänn

et ikkagi ei tasu osta

Teema algataja
motodude

:p

Aga 5k eest saab jawa 638 või iz planeta5 osta, palju vähem remontimist ;)
Viimati muutis motodude, 16 Okt 2004, 22:01, muudetud 1 kord kokku.

Nitrous

Lugemata postitus Postitas Nitrous »

endal kaks cz-i olnud, yks oli mingi kuu aega, siis jooksis oma vea tõttu kokku (aga kordagi ei pidanud parandama) ja teine on juba mingi 3 kuud ja pole kordagi pidanud parandama :D ja tuttaval oli kaa mingi 2-3 kuud ta ei pidanud kaa seda parandama, niiet see jutt et oled rohkem cz-i all kui peal ei paista minu silmis kyll tõsi olevat :roll:
Parem hilja kui mitte kedagi!
Mini > Jawa638 > Mini > Cz125 > Cz125 > Pocket Bike > yamaha 125
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Re: :p

Lugemata postitus Postitas Tim »

motodude kirjutas:
ma arvan küll nii, sest ega ka mingid yamaha vanad krossikad väga kallid pole(ka umbes 10-15k) ja kindlasti palju paremad;) cz ikkagi väga algne masin, võimsa mootori ja nati paremate vedrudega zid umbes :shock: Aga go for it, kui meeldib ehitada :twisted:

Aga 5k eest saab jawa 638 või iz planeta5 osta, palju vähem remontimist ;)
no on näha, et sa ei tea üldse mis CZ endast kujutab. ära postita kui sa sellest tsiklist midagi ei tea onju?!

lisaks siinkohal, et tasub ikka osta. mootoriehitus on küllaltki lihtne ja selle ülesehituse saab kiiresti selgeks. mootor on piisavalt võimas, nii 36 hobust peaks olema. kui hoiad masina korras, hooldad ja vahetad kuluvaid juppe korrapäraselt, peab CZ kenasti vastu. paar suve tagasi sai sõbraga koos terve suvi CZ-iga sõidetud ja ainukesed kulutused olid tingitud iseendi sõiduvigadest nagu kukkumised jne.

Teema algataja
Mopeds.fänn

tuletan teile meelde et olen 15 aastane ja algaja. Siis Jawa 638 ja iz planeta jäävad välja

Teema algataja
motodude

:P

st, sa kavatsed osta selle jaoks et 16 a lubadega sõita? aga cz 125 liiga palju kw. ega cz pole rohkem algajale kui siis nt jawa või iz.... cz juba raskem pill isegi....

Teema algataja
effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

cz´i mõte omalgi peas mõlkunud. ainuke cz mida olen proovinud oli 500 ja sedagi talvel piikidega. päris maru adrenaliini laks oli kui korraks lapatsi põhja keerasin ja sirge teelõik lühikeseks kipus jääma. (ennem oli päris pikk (~200m)).

Teema algataja
raynu

Lugemata postitus Postitas raynu »

endalgi plaan talveks vist mingi cz osta....põllu peal lõbutsemiseks hea pill ju kyll

Paralax

Soovitus CZ ostjatele, vaadake kindlasti motoplat süütega masin. Osadel vanematel on kontaktsüüde ja see ei kõlba mitte kuhugi. Endal onud kontaktsüütega 125Cz ja motoplat süütega 125Cz ja neid masinaid ei saanud ikka võrrelda, motoplat oli nii palju parem. Hiljem, kui 500 Cz sain, oli ka alguses kontaktsüütega. Kui motoplati peale panin (pidi väntvõlli otsa koonusesse treima), ei tundnud masinat äragi. Jõulisest potsujast sai süüte vahetusega metsloom.

Nitrous

Re: :P

motodude kirjutas:
st, sa kavatsed osta selle jaoks et 16 a lubadega sõita? aga cz 125 liiga palju kw. ega cz pole rohkem algajale kui siis nt jawa või iz.... cz juba raskem pill isegi....
mis mõttes cz on raskem pill :roll: ? igat pidi on ta kergem kui jawa, enne cz-i oli jawa 638 ja cz on tunduvalt kergem masin, nii kaalu poolest kui ka sõidu poolest, cz-i ikka poole kergem kontrolli all hoida kui jawat :wink:

Teema algataja
motodude

:P

ega ma kaalu mõelnudki aga ok 8) sul endal ratas nii et sul õigus :cry:

Anti Biootikum
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Anti Biootikum »

Motodude: cz ei saa registrisse kanda, niiet vahet ei ole mis lubadega sa oled, tänaval sa temaga niikuinii sõita ei tohi. Metsavahel sõitmiseks lubasid vaja ei ole

Vaporblast teenus Tallinnas

Teema algataja
Mopeds.fänn

Iz planeta ja jawa jäävad sellepärast välja et ma ei jõua neid pysti hoida, rääkimata metsarallist

Paralax

Cz on küll IZ-ist ja Jawast kergem, samas aga tunduvalt kõrgem ning võimsam. Kas sul Cz seljast jalad üldse maha ulatuksid? Ma üldse mitte paha pärast :wink:

EDIT: Vastuseks küsimusele, kas tasub 5k eest Cz osta, vastan: jah, tasub küll. 5k eest on seal ratast küll ja küll. Minu tagasihoidlik arvamus.

Teema algataja
Mopeds.fänn

pikkust on mul 172 cm
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

Mopeds.fänn kirjutas:
pikkust on mul 172 cm
sellise pikkusega ei jää sa küll zeti peal hätta. ise olen 170 pikk ja sai üleeelmine suvi ilusti sõidetud ilma probleemideta. alguses oli küll natuke kahtlane tunne 50ccm enduroka pealt 125 krose peale minna aga sellega harjub kiiresti. see, kas jalad maha ulatuvad ei ole krossitsikli puhul üldsegi esmajärguline.
Kasutaja avatar

virkostein
Tsikkel: why ze
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas virkostein »

mitme tolline kumm cz 125le alla läheb?
Eat your veggies, little people

Nitrous

virkostein kirjutas:
mitme tolline kumm cz 125le alla läheb?
<See nagu OT või mis :roll: taga muidu 18" ja ees 21"
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”