louisist tellimine
Moderaator: Moded
louisist tellimine
kas keegi on tellinud saksa kauplusest midagi?(www.louis.de)Ja palju see saatmikulu on?
Oktoobris tellisin endale kiivri Louisist. Saatmiskulu oli ca 25 Eur-i, ulekandel lisandub veel panga teenustasu ca 350 EEK. Kui mingit soodustoodet ei taha tellida, siis pole mõtet ise tellima hakata. Kohale tuli kaup 6 päeva peale neile makse laekumist. Nendepoolsed vastused ja tagasiside suht kiire, nii et kõige täpsema info saad neilt küsides.
Nigga ja NB kui mäletate ehk ütleksite kui ruttu see tellimuse arve kohale jõudis, ma mõtlen seda kus on ära toodud saate kulu ja pakkimise tasu. Esialgse arve ma sain e-mailie päris kohe aga seal on kirjas et saatekulu veel arvutatakse ja nagu ma aru sain peaks mingi teine arve siis veel tulema aga kas see tuleb siis ka e-mailile või saadavad nad postiga, e-maili aadress mul oli seal tellimusse lehele ka antud.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
[quote="NB"]Oktoobris tellisin endale kiivri Louisist. Saatmiskulu oli ca 25 Eur-i, ulekandel lisandub veel panga teenustasu ca 350 EEK. quote]
minu andmetel on EU-sisene pangamakse (Hansapangast) mingi 30 EEK-u. Kuid makset tehes tuleks tuleks märkida linnuke sinna kohta kus on kirjas, et rahvusvahelise ülekande kulu kantakse maksja ja saaja vahel kahasse (nö. pooleks) - sellisel juhul peaks sakslane maksma meie ülekande kättesaamisel mingid mõned eurosendid ja meie 30 eeku. Info pärineb tuttava pangatöötaja käest - kas ja kui õige inf see on - tasub enne makse sooritamist pangaprouade käest igaksjuhuks järgi uurida.
ise maksin kah lolli peaga üle kolme soti ja ülejärgmine päev kuulsin sellist juttu
minu andmetel on EU-sisene pangamakse (Hansapangast) mingi 30 EEK-u. Kuid makset tehes tuleks tuleks märkida linnuke sinna kohta kus on kirjas, et rahvusvahelise ülekande kulu kantakse maksja ja saaja vahel kahasse (nö. pooleks) - sellisel juhul peaks sakslane maksma meie ülekande kättesaamisel mingid mõned eurosendid ja meie 30 eeku. Info pärineb tuttava pangatöötaja käest - kas ja kui õige inf see on - tasub enne makse sooritamist pangaprouade käest igaksjuhuks järgi uurida.
ise maksin kah lolli peaga üle kolme soti ja ülejärgmine päev kuulsin sellist juttu

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
Jah, ongi 30 eeku euromakse, aga kui sa lugesid läbi selle kirja, mis louis sulle saatis, siis selles on kirjas, et ei saadeta ennem pakki teele, kui kõik raha kohal viimse sendini. Kui sa oled täitnud kõik euromakse tingimused, siis võetakse saajalt samapalju raha kui siseriikliku makse puhul(see on enamasti 0 senti, aga on ka panku mis võtavad selle eest raha). Seda saad kasutada kõikide muude ostude puhul. Ühesõnaga louis tahabki et sa kannad ise kõik kulud.
To olaf
minule tuli see saatmiskulude kiri miskise kolme päeva jooksul ka emailile. Louisist saatmine suht kallis. Ei teagi miks kohe. Postiga saad saa tellimuse kätte;) kus on arve sees.
To olaf
minule tuli see saatmiskulude kiri miskise kolme päeva jooksul ka emailile. Louisist saatmine suht kallis. Ei teagi miks kohe. Postiga saad saa tellimuse kätte;) kus on arve sees.
Njahh... Pullikakk... Väljaspoolt EURotsooni laekuvatelt maksetelt võtab pank Saksamaal teenustasu 3,50EUR-i ja välismakse (EUR-odes) maksab hansanetis 70EEQ (Kulud saajaga kahhase)weix kirjutas:Jah, ongi 30 eeku euromakse, .... siis võetakse saajalt samapalju raha kui siseriikliku makse puhul(see on enamasti 0 senti, aga on ka panku mis võtavad selle eest raha).
Ehh.. ma neid maxeid ikka 100 ja enam teinud...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Kui kellegil tõsine huvi Louisest mingit kaupa tellida siis paneks äkki kambapeale ühe suurema tellimuse kokku? Depoo vennikesed kurtsid eile et vähese tellimuse hulga tõttu läheb neilt järgmine tellimus teele alles mai lõpus. Roadspiriti Andrei kah just möödunud nädalal tellis nii et ega temagi niipea uuesti telli.
Samas ... kui saaks mingi paarsada EUR-i kokku (minu arve oleks u 90.- EUR-i) siis oleks Andrei ilmselt nõus kohe uue tellimuse tegema.
Andke teada kas on huvi. NB! Andrei hinnad on EURx15.66, ettemaks 100%.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Samas ... kui saaks mingi paarsada EUR-i kokku (minu arve oleks u 90.- EUR-i) siis oleks Andrei ilmselt nõus kohe uue tellimuse tegema.
terv
Kris.
Riding with a King!
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Kas too kodanik Andrei soodushinnaga kaubad ka soodushinnaga kätte saab? Kui jah, siis oleks huviline.kris. kirjutas:Samas ... kui saaks mingi paarsada EUR-i kokku (minu arve oleks u 90.- EUR-i) siis oleks Andrei ilmselt nõus kohe uue tellimuse tegema.
ahjah
mina tegin nii:
- võtsin Estonian Airist lennupiletid Berliini (1000.- kooos lennujaamamaksudega)
- ööbisin berliinis mingis odavas hostelis (mis oli VÄGA korralik, poola 3 tärni hotellist parem muide, koos hommikusöögiga) - 2 nägu, 2 ööd, kokku 70 euri
- lisaks läks pudipadi pappi ka söömise ja ÕLLE peale loomulikult (otse hosteli kõrval on väga mõnus pisike õllekas/baar)
läksin louisi, proovisin u 20 erinevat kiivrimarki, umbes 10t erinevat jopet ja samapalju pykse ning u 5 paari erinevaid saapaid ja sain täpselt sellise komplekti, mis mulle väga hästi istub, sobib jne.
ja pappi eest, mis selle alla panin, oleks siin vist healjuhul saanud kiivri ja saapad.
lisaks sain tuuseldada ringi berliinis kus ammu käinud polnud, käia berliini tehnikamuuseumis (sinna müüakse 3 päeva pileteid, see peaks andma mõtteid koha suurusest), limpsida kohalikku õlut ja süüa türklaste imeroogasid
ehk siis pisike puhkus koos soodsa kauba toomisega. jäin ise (ja jäi ka sõber) väga rahule. ikka hoopis muu asi, kui osta ebayst või tellida kataloogist ehku peale.
muide, nigga, kiivrite proovimise juures tuli välja, et kui ühe tootja XL loksus peas, niiet kutsu sõber ka kiivrisse, siis teise tootja XL ei läind pähegi. niiet numbrite järgi tellides on risk ikka suht suur - sul on lihtsalt õnneks läinud.
ja pükste kohta samamoodi, mitmed pyksid, mis muidu kenasti istusid, jäid valimata lihtsalt tänu sellele, et neil oli kaitsmed minu keha jaoks lihtsalt vales kohas ja ei kaitsnud põlve piisavalt (neil on seal spetsjomm mootorratta mulaazh selle jaoks, et istudes testida, kuhu kaitsmed liiguvad).
vot nii. ESiga võin täiendavat infot jagada kui soovi on.
- võtsin Estonian Airist lennupiletid Berliini (1000.- kooos lennujaamamaksudega)
- ööbisin berliinis mingis odavas hostelis (mis oli VÄGA korralik, poola 3 tärni hotellist parem muide, koos hommikusöögiga) - 2 nägu, 2 ööd, kokku 70 euri
- lisaks läks pudipadi pappi ka söömise ja ÕLLE peale loomulikult (otse hosteli kõrval on väga mõnus pisike õllekas/baar)
läksin louisi, proovisin u 20 erinevat kiivrimarki, umbes 10t erinevat jopet ja samapalju pykse ning u 5 paari erinevaid saapaid ja sain täpselt sellise komplekti, mis mulle väga hästi istub, sobib jne.
ja pappi eest, mis selle alla panin, oleks siin vist healjuhul saanud kiivri ja saapad.
lisaks sain tuuseldada ringi berliinis kus ammu käinud polnud, käia berliini tehnikamuuseumis (sinna müüakse 3 päeva pileteid, see peaks andma mõtteid koha suurusest), limpsida kohalikku õlut ja süüa türklaste imeroogasid

ehk siis pisike puhkus koos soodsa kauba toomisega. jäin ise (ja jäi ka sõber) väga rahule. ikka hoopis muu asi, kui osta ebayst või tellida kataloogist ehku peale.
muide, nigga, kiivrite proovimise juures tuli välja, et kui ühe tootja XL loksus peas, niiet kutsu sõber ka kiivrisse, siis teise tootja XL ei läind pähegi. niiet numbrite järgi tellides on risk ikka suht suur - sul on lihtsalt õnneks läinud.
ja pükste kohta samamoodi, mitmed pyksid, mis muidu kenasti istusid, jäid valimata lihtsalt tänu sellele, et neil oli kaitsmed minu keha jaoks lihtsalt vales kohas ja ei kaitsnud põlve piisavalt (neil on seal spetsjomm mootorratta mulaazh selle jaoks, et istudes testida, kuhu kaitsmed liiguvad).
vot nii. ESiga võin täiendavat infot jagada kui soovi on.
-
Seda pean küsima, ei oska hetkel öelda.isakene kirjutas:Kas too kodanik Andrei soodushinnaga kaubad ka soodushinnaga kätte saab? Kui jah, siis oleks huviline.
Helistan talle täna.
Kodanik Wingiga suuruse kohapealt täitsa nõus. Läiksin ise eelmine aasta Louise poodi kindla teadmisega et tahan XXL tekstiilijopet. Müüjapoolse suure pinimise peale panin selga XL-i ja whoila - nagu valatud. Enamus tavalisi riideid kannan XXL ja ka XXXL.
To: plei. Kuna Internet Sulle ilmselt võõras asi siis siin link Louise poodidest Saksas. Vajuta Berliin jne. http://www.louis.de/_209bad82dbfdf90a1e ... ENT=finder
terv
Kris.
XVZ-13 tf - Big Blue Light
PS. Tellides Andrei kaudu, ei ole raha saatmise ega transpordikulusid.
Riding with a King!
louis-i gigastore asub Tegel-i lennuvälja lähistel, teine pood lääne poolel, katkisest kirikust umbes 2km lõuna poole
.Aadressi leiad http://www.louis.de/
Ise olen käinud Polo kaupluses-küll mitte Berliinis, vaid Düsseldorfis. Berliinis ka selline olemas http://www.polomotorrad.de/html/start2.html, mis asub louisi poest veel kilomeetri jagu lõuna poole. Düsseldorfis meeldis Polo pood tunduvalt rohkem, kui Louisi pood.

Ise olen käinud Polo kaupluses-küll mitte Berliinis, vaid Düsseldorfis. Berliinis ka selline olemas http://www.polomotorrad.de/html/start2.html, mis asub louisi poest veel kilomeetri jagu lõuna poole. Düsseldorfis meeldis Polo pood tunduvalt rohkem, kui Louisi pood.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: ahjah
Kusjuures ongi nii, et erinevate kiivritootjate mõõdud on erinevad. Googlist leidsin ühe erinevate tootjate mõõdutabeli, panen lingi siia, äkki on kellelegi abiks.wing kirjutas:muide, nigga, kiivrite proovimise juures tuli välja, et kui ühe tootja XL loksus peas, niiet kutsu sõber ka kiivrisse, siis teise tootja XL ei läind pähegi. niiet numbrite järgi tellides on risk ikka suht suur - sul on lihtsalt õnneks läinud.
http://www.brocktoncycle.com/images/bro ... chart.html
-
Kokkuvõttev info tellimistest siis:
Roadspiriti Andrei teeb tellimuse kui selle summa ületab 400.- EUR'i (st. kui tal on kogunenud tellimusi selle summa eest, siis korjab raha jne). 100% ettemaks ja hinnaks kataloogis või Internetis olev hind! NB! Soodushinnaga kauba reaalselt kätte saamine on problemaatiline - võib juba otsas olla, tellimuse tegemise ajal laoseis nullis jne. Aga põhimõtteliselt saab soodushinnaga tellida küll. Kui kaupa ei saa tarnida siis raha tagasi.
Nädala 17 lendab Andrei ise Saksa ja tuleb laeval koos kaubaga tagasi. Seega kui kellegil soovi on siis saavad kõik tellimused täidetud. Tellimused oleks hea esitada järgmiseks esmaspäevaks ehk 18.04-ks - siis jääb aega laoseisude täpsustamiseks jne.
kontaktid leiate siit: http://www.roadspirit.ee/?M%FC%FCgikuul ... ise_kaubad
NB! Andrei on Roadspirit MC liige kuid Louise kauba tellimine on tema isiklik biznes, klubil sellega mingit seotust ei ole.
terv
Kris.
Roadspiriti Andrei teeb tellimuse kui selle summa ületab 400.- EUR'i (st. kui tal on kogunenud tellimusi selle summa eest, siis korjab raha jne). 100% ettemaks ja hinnaks kataloogis või Internetis olev hind! NB! Soodushinnaga kauba reaalselt kätte saamine on problemaatiline - võib juba otsas olla, tellimuse tegemise ajal laoseis nullis jne. Aga põhimõtteliselt saab soodushinnaga tellida küll. Kui kaupa ei saa tarnida siis raha tagasi.
Nädala 17 lendab Andrei ise Saksa ja tuleb laeval koos kaubaga tagasi. Seega kui kellegil soovi on siis saavad kõik tellimused täidetud. Tellimused oleks hea esitada järgmiseks esmaspäevaks ehk 18.04-ks - siis jääb aega laoseisude täpsustamiseks jne.
kontaktid leiate siit: http://www.roadspirit.ee/?M%FC%FCgikuul ... ise_kaubad
NB! Andrei on Roadspirit MC liige kuid Louise kauba tellimine on tema isiklik biznes, klubil sellega mingit seotust ei ole.
terv
Kris.
Riding with a King!
Ilam asjata oled siis rohkem maksnud!! Ise alati piirdunud 30 krooniga.Kommionu kirjutas:Njahh... Pullikakk... Väljaspoolt EURotsooni laekuvatelt maksetelt võtab pank Saksamaal teenustasu 3,50EUR-i ja välismakse (EUR-odes) maksab hansanetis 70EEQ (Kulud saajaga kahhase)weix kirjutas:Jah, ongi 30 eeku euromakse, .... siis võetakse saajalt samapalju raha kui siseriikliku makse puhul(see on enamasti 0 senti, aga on ka panku mis võtavad selle eest raha).
Ehh.. ma neid maxeid ikka 100 ja enam teinud...
Loe http://w.hansa.ee/est/uudised_21947_2004_03_1.html
Käisin ka Polo poes berliinis, oluliselt pisem ja kehvema valikuga. Samas sõber kes Louisist omale kiivrit ei leidnud, sai selle Polost.NB kirjutas:Ise olen käinud Polo kaupluses-küll mitte Berliinis, vaid Düsseldorfis. Berliinis ka selline olemas http://www.polomotorrad.de/html/start2.html, mis asub louisi poest veel kilomeetri jagu lõuna poole. Düsseldorfis meeldis Polo pood tunduvalt rohkem, kui Louisi pood.
ja berliinis ei ole ka 10 km mingi kysimus, võta metrooplaan ette ja sõida, tõeliselt hästi korraldatud ühistransport on seal. oleks meil selline, sisi müüksin ilmselt auto maha või vähemalt sõidaks sellega märgatavalt vähem...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.