Põnevad endurorajad
-
Joseph
Teema algataja
Mina soovitaks kah Regio atlast. Omast kogemusest võin öelda, et eelmisel aastal sai sedasi käidud, st sõidetud nii mõnedki korrad. Valid aga piirkonna välja ning siis näed kuhu õhtuks jõuad.
Peale selle loomulikult ka nn teeotsade vaatamine. Olen mitmeid kordi ka oma koduvallas ringi kimanud nii, et võtan teeotsa kätte ning küll kunagi asustatud punktini ikka jõuab.
Avastamisrõõmu on mõlemil juhul küllaga, eriti hea on kui saad seda ka kaaslasega jagada (+ loomulikult varem mainitud turvalisus).
Kaartidest veel, et eriti hea on kui leida mingi jalgratta orienteerumise jaoks valmistatud kaart, seal peal kõik pisemad teed ja metsarajad ning piirkond on ühe päeva jaoks müttamiseks täitsa paras.
Peale selle loomulikult ka nn teeotsade vaatamine. Olen mitmeid kordi ka oma koduvallas ringi kimanud nii, et võtan teeotsa kätte ning küll kunagi asustatud punktini ikka jõuab.
Avastamisrõõmu on mõlemil juhul küllaga, eriti hea on kui saad seda ka kaaslasega jagada (+ loomulikult varem mainitud turvalisus).
Kaartidest veel, et eriti hea on kui leida mingi jalgratta orienteerumise jaoks valmistatud kaart, seal peal kõik pisemad teed ja metsarajad ning piirkond on ühe päeva jaoks müttamiseks täitsa paras.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.