Kiivri peale paigaldatav videokaamera
Re: Kiivri peale paigaldatav videokaamera
sang kirjutas:Mis ostmisesse puutub, siis Eestis on hinnad nagu ikka poole kallimad.
Mitte päris, mu noor sõber. Lisa sellele ebay hinnale toomiskulud, toll (umbes 10%), käibekas kogu möllult pluss tollimistasud ja hinnavaheks võrreldes Eesti letihindadega jääb alla 1000 krooni. Vahe on vaid selles, et kui vajad garantiiteenust, siis Eestis viid sa selle poodi ja vaidled nendega natuke (läbikäidud tee Matkaspordis), USAsse pead kaamera oma kuludega kohale saatma ja nad võivad sind lihtsalt pikalt saata.
Mitte päris, mu (tundub, et siis vanem
) sõber. Nagu ülal mainisin, siis saatmiskulu on selle hinna sees juba. Tolli maksmisest vast pääseb nagu ikka lastes sobiva hinna peale kirjutada. Aga nii või teisiti jääb hinnavahe kuskil 1500-2000 krooni. Lisaks sellele soovin veel juurde tellida mõned lisa kinnitamise vahendid, mis ka seal soodsamad.
Siin arutati ka teemal need spets kaamerad vs tavalised HD kaamerad. Minu jaoks on oluline erinevate kinnituse võimaluste olemasolu kuna sooviks kaamerat kasutada ka muude tegevuste jäädvustamiseks peale tsiklisõidu. Teine väga oluline teema on veekindlus kuna sooviks kaamera vahel surfivarustuse külge kinnitada.
EDIT: et mind valesti ei mõistetaks, siis olen üsnagi nõus, et lihtsalt oma tsikliretke jäädvustamiseks on vast tõesti mõtekam tavakaamera poole vaadata. Samas kui plaan ka rinkat sõita või stuntimisega tegeleda, siis kaldub kaalukauss taas spets kaamera poole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.