Kymco Agility 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Spike-o-

Kymco Agility 50

Lugemata postitus Postitas Spike-o- »

Kas oskate öelda kus ma saaksin osta juppe sellele rollerile ,peale camex.ee ?? Mootori juppe, sest mul on kahtlusi ,et mul kolviga midagi , sest kui lõpetan sõitmise ja keeran süüte välja siis on imelik sahin , :S

Kasutaja avatar

in4r3k
Tsikkel: Honda Hornet
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Kymco Agility 50

Lugemata postitus Postitas in4r3k »

Spike-o- kirjutas:

Kas oskate öelda kus ma saaksin osta juppe sellele rollerile ,peale camex.ee ?? Mootori juppe, sest mul on kahtlusi ,et mul kolviga midagi , sest kui lõpetan sõitmise ja keeran süüte välja siis on imelik sahin , :S

cn-parts

Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Mis paneb sind järeldama, et viga kolvis, kui seisva mootoriga kostab kuskilt mingit sahinat?
Varuosadeks sobivad selle mootorile kõikide hiina neljataktiliste 50cm3 rollerite mootorijupid. 139QMB/QMA tähistusega.

SERTÃO

Teema algataja
aquacould

Lugemata postitus Postitas aquacould »

Niipalju veel lisaks,et 139QMA sellel konkreetsel masinal mootori tähiseks.Aga kui masin ilusti sul sõidab siis milleks üldse teda näppima hakkata?
Okei,kuskilt kostis mingit sahinat aga see võis olla kasvõi lumi,mis tulise sumpa peale tilkus näiteks vms.Ära solvu,aga mina arvan,et kui sa seda masinat ise näppima hakkad keerad sa ta puhta peese kah.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”