Suzuki SV vs. Ducati Monster
-
Teema algataja
Re: Suzuki SV vs. Ducati Monster
Kuskil 5 aastat tagasi hakkas ila jooksma ka Ducati Monsteri peale. muidugi siis polnud vanust, ressurssi ega lube, et tsikkel soetada.
Siis eelmine aasta kevadel tekkis selline 50k ülejääk taskusse. Ja otsustasin lõpuks ära osta ning Arki eksam sooritada. (vahepeal oli ka A-kat tehtud)
Esimeseks rattaks ostsin kohe 01 Ducati Monster 600. Ei maksa väga põdeda. Igalpool netis jäi mulje, et pidi just väga mugav uuele sõitjale kaherattaliste maailmaga harjumiseks olema.
Pealegi see v2 mootori hääl aitab kohe unustada igasugused probleemid, eriti kui just hetk tagasi 50k rattale raiskasid
Ma olen rahul, töötab nagu kellavärk ja terve 2010 suvi ratsutasin muretult ringi. Nüüd talvel suurem hooldus ja kindalasti muretu sõit edasi.
Kui elad Tallinnas ja planeerid rohkem tööl käia ja igapäevaseid toimetusi teha siis vali väiksema mootoriga.
Kui plaanid kiiresti sõita ja põhiline sõitmine tuleb linnast-linna siis vaata suuremaid mootoreid. (tunduvalt kallimad) (nendega jällegi linnas ebamugavam)
Algul mõtlesin oma 600-se ümber vahetada (tundus liiga lahja) aga olles sõitnud linnas honda hornetiga ja suzuki banditiga, jään ikka Monsteri juurde.
Ma ei salli kiirust (200km/h vms.) Enne mootorrattast oli mul üks kiirem roller (jah mul oli täis A-kat ja roller ), millega Kakumäelt Lasnamäe taha otsa sai tipptunnil 25 minutiga. Sellepärast mootorratas ei tohigi mul "kohmakas" olla sest ma olen see "igaltpoolt vahelt läbitrügija ja fooritaga alati esimene" tüüpi sõitja.
Seega sa pead ise otsustama mille valid. Kuldne kesktee on 750-ne monster.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.