Ostuabi - naked ?

Linnainimene

Re: Ostuabi - naked ?

Lugemata postitus Postitas Linnainimene »

Nujah. Jutt on sul õige Lauri, et igaüks kiidab seda mis endal on. :oops: Aga millegi pärast sa ei suutnud oma vana rohelise Ziga püsida maanteel mul kannul kui ma veits hoogu lähen "painutamisega". Loe netist ... Kawasaki ise ütleb ka et K3 Z1000 on ajast ja arust (kuigi mulle meeldis ka sellega sõita korraks). Suzuki tegi selle 90kraadi V2 mootori Ducati V2 prototüübina mis on ka rinkal R4 baikidele silmad ette teinud. Masin on hea meheliku häälega, väga innovatiivse raami kujuga ja oliliselt kaasaegsem ratas kui vana hea Z1000.
Mis puudutab varuosade hindu siis vastan: Motodepoos oli esikotside komplekt Z1000le 1100eek ja ostsin siis Motohoovist Patsi käest 900eekuga "vuhvlid" (kusjuures letis olid vuhvlid originaalidest kallimad). Piduriketaste vahe tuleneb sellest ilmselt et üks on rohkem maanteeratas ja teine linnapill.
Rattad on väga erinevad ja maitsed inimestel veelgi erinevamad. Mina kiidan oma kogemust - Sina oma. Kui hinnavahe on ca 10 000.- eek sama aastakäigu pillil siis ... igaüks otsustab ise.
Ma arvan, et me oleme nüüd rääkinud ja ostupeavalu jäägu ostjale.

PS nüüd on mul uued sumpad - tule kuulama (ja pane mähkmed teksaste alla :mrgreen: )

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”