Elektritsikkel GS500 põhjal - Olli
Re: Elektritsikkel GS500 põhjal - Olli
maidor kirjutas:Nagu ma aru saan,siis mootori nominaalvõimsus ei ületa 4kw? Seega kuulub ratas mopeedi klassi. ARKi lehel oli juttu mootori nominaalvõimsusest, mitte max.võimsusest.
Sellega on veel natukene segased lood.
Eelmine suvi ajasin seda asja autoregistris natukene. Sain mingi ekspertiisi akti, mis suunas mind eksperdi juurde, kes ise aga pole ARKiga kuidagi seotud ja seetõttu tahab oma töö eest korraliku hunniku pappi saada. Ning lisaks tegutseb Tartust eemal oma 20km. Sinna taha see asi ka praegu jäi. Proovisõitu tehes katsin tagant numbri kinni ja pretendeerisin selle peale, et töömahtu ju pole - ju siis on mopeed.
Nüüd aga vaja ju mopeedid kah arvele võtta. Selle kohta pole ma veel väga jõudnud midagi uurida, mis uue seaduse järgi on mopeed ja mis mitte. Mõnes mõttes muidugi maru vinge kui saaks asja ikka paberite järgi kah mootorrattaks. Kui ma tehnilise poole pealt ükskord masina enamvähem sõitma saan, siis saab hakata asja pingsamalt ajama. Tookord ekspert ütles, et pooliku masinaga pole eriti mõtet tema juurde minna, eks õige kah.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.