Janno KTM sx 125 MÜÜA → Re: Janno KTM sx 125

Kasutaja avatar

Hokan

Re: Janno KTM sx 125

Lugemata postitus Postitas Hokan »

jann15 kirjutas:
Hokan kirjutas:
koibs kirjutas:

Tegemist minu vana tsikliga aastast 2002. Juhul kui on vaja mingeid osasi, siis on mul sellest ajast hulganisti juppe sellele tsiklile. Silinder + VHM silindripea, summutajaid, radikaid, piduri ja siduri pumpasid, plastikuid, sadul, heebleid, traaversid, kiige, tihendeid, siduri kettaid ja kindlasti midagi veel.

See pill oli paar aastat minu käes ka:P

Kui sa selle pilli ostsid oli ta korras ikka. Palju sa ise neid juppe vahetasin seal? Eelmine omanik võitis et kui ta sinu käest masina ära ostis sai ta ainult natu aega sõita ja siis lendas keps pooleks ja tuli uus silinder osta, keps ning ka kolb. Et kui sa otsustad masinat müüa võiksid vähemalt pilli veits hooldada mitte ainult hagu anda.

Müügimees väitis midagi ja sa arvad, et see annab õiguse mulle, kui kunagisele omanikule moraali lugema hakata. See sama müügimees on sulle pilli aasta uuemaks valetanud (togi) Minul müügiga kiiret polnud,- seega mingit pähemäärimist ei toimunud. Juppe vahetasin nii palju kui ette nähtud ja vaja oli. Pakun, et sa lappad siiamaani minu välja prinditud ja kausta pandud manuali.
Sellisena ta ostsin...
Pilt
ja sellisena müüsin...
Pilt

Viimati muutis Hokan, 16 Jaan 2011, 23:00, muudetud 1 kord kokku.
'Stupid is as stupid does'

KTM 125sx -> Yamaha Yz250f

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”