Supermoto 2011

Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Postitusi: 2454
Liitunud: 04 Okt 2004, 15:51
Asukoht: Tallinn, Hiiu/Pääsküla
Tänatud: 192 korda
Kontakt:

Re: Supermoto 2011

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

HRQ kirjutas:

Selle rehvivahetuse kohta ei oska ma küll midagi tarka kosta. Kui kellelgi asjad puuduvad, siis ma võin laenata. Ja kui ei oska rehvi vahetada, siis õpetan või aitan. See, et keegi raja ääres teenust pakuks ... mnjah. Oleks tore kindlasti mõnele üksikule, kuid teenusepakkuja maksaks oma üritusele peale. Lisaks on pooltel meestel topeltveljed vihmakatega. Ühesõnaga, kui aega on võin raha eest ise ka rehve vahetada :lol:

Teoorias oled tugev :-) Kui aega on :-) Võin aidata, võin laenata jne. Meenuta mõnda võistlust ja olukorda, mis toimub kahtlase ilma korral. Millal seda aega on? Vaevalt jõuad endagi omad vahetada. Lisaks - kord pole platsil elektrit, siis koolevad suvalised ühemehegenakad ka ära, mille taha korraga 3 kompressorit ja ports rehvisoendajaid ühendatud jne. Ole realist! Lisaks ei tule pooled algajatest võõrasse telgialusesse õhku ja pressi lunima.

Lisaks in pooltel meestel topeltveljed vihmakatega? Ma räägin sulle esimest korda rajale tulijast, kes ei saa selle ühe jooksugi jaoks võib-olla raha kokku. Mis topeltvelgedest siin jutt on?

Rehvivahetaja maksab oma tegevusele peale. Korralik kompressor, rehvipress, kiire ja kogenud mees... Seda ma räägingi, et korraldaja peaks mõtlema selles suunas, et algajaid meelitada. Korraldaja maksku rehvivahetajale kohaletuleku eest näiteks 50 EUR-i. Lisaks saab vahetaja igalt rehvivahetuselt mingi sümboolse krõpsu... Äkki tuleb sellise korraldusega siis ka võistlejaid rohkem ning see kompenseerib korraldajale rehvivahetuse kulud. Ma ei räägi, et nii peaks ilmtingimata olema aga see oleks üks võimalik samm.

Ja kui sa räägid pealemeksmisest, siis SM võistluste korraldamine on igal juhul peale maksmine. Tänapäeval ei käi kõik asjad enam "pooliku" eest. Küsimus on selles, kui palju suudetakse hooaja peale moosida sponsoreid, et sellega kulusid katta.

Aga kokkuvõttes on tore, et SM teema üle pika aja diskussioonina kajastust leiab :-)

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Supermoto”