Supermoto 2011

Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Postitusi: 655
Liitunud: 18 Mai 2006, 11:51
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Supermoto 2011

Lugemata postitus Postitas HRQ »

mella kirjutas:
HRQ kirjutas:

Sätid end mõne tegelase kõrvale, kellel pink ja kompressor olemas. Käsitöö on enda teha. See kui kiiresti ja libedalt sa seda teed, on oma asi. Pinki ja kompressorit kasutad korra naabri oma, lihtne :D

Võibolla tõesti on midagi viimase paari aastaga muutunud, kuid enen seda oli küll juba boksiplatsile mahtumisega probleem, rääkimata sellest, et saad endale kellegi kõrval kohti valida. Ja ära hakka mingit imemulli ajama olukorrast, kus algaja tuleb enne teisi kohale ja sätib ennast kusagile teiste vahele.

Iseasi on juba see, et paljud algajatest tahavad pinki ja kompressorit igal korral kerjamas käia? Nii lihtne ka ei ole, et "kasutad naabri oma".

Aga sa tee asi sõitjatele lihtsaks, reklaami välja, et kõik hobiklassi sõitjad võivad ilma süümekateta tulla sinu boksi rehve vahetama, pinki kasutama ja õhku võtma.

Mina tulen küll pigem vähe varem kohale, et head kohta saada. Kui keegi ei viitsi, siis see oma probleem. Kui tahab kompressorit ja pinki kasutada, siis jooksku teise platsi otsa.

Kerjamisega on see värk, et oleneb mis egoga mees on. Mina saan kõigiga hästi läbi ja küsijatele ära ei ütle. Ole ainult ise normaalne! Ja ei pea olema hobi klassi mees, võid openis ka olla :wink: Häirib ainult see, kui asjad laiali tassitakse. Kui kohapeal surud rehvi äärt lahti ja õhku võtad, siis sellega pole kunagi probleemi olnud.



Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Supermoto”