Otsime osavõtjaid tripile vahemereni ja alpidesse

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Re: Otsime osavõtjaid tripile vahemereni ja alpidesse

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

..mis edasijõudmise seisukohast oleks kõigiti mõistlik tegu, mina just nõnda talitaksingi! Isakese jutt on igal juhul puhas kuld!
Võtke kätte, tehke soojenduseks üks tiir ümber Eesti marsruudil Tallinn-Jõhvi-Kallaste-Tartu-Räpina-Võru-Valga-Pärnu-Haapsalu-Tallinn ja vaadake, palju aega kulub. Ja siis tehke veel kaks samasugust tiiru otsa. Kokku teeb umbes sama palju kui Tallinnast kuskile vahemere äärde. Ja siis mõelge, kas te sellist tsiklimatka tahategi :roll:
Muidugi on hoopis teine teema, kui härrastel on kavas tsiklireis ja ironbutt ühendada :wack:
Mina omale kogemusele tuginedes ütlen, et lagedal maal jääb mõistliku (rõhk on sõnal "mõistlik") päevase läbisõidu laeks 600km, mägedes 250-300km. Mina muidugi ei ole absoluutse tõe mõõdupuu, ehkki päris mitu inimest on samuti arvanud.

Kood: Vali kõik

cool200 kirjutas:tsikliga sõit ongi omaette värk--kõik ei peagi sellest aru saama :wink:

Mina saan tsikliga sõidust ilmselt totaalselt valesti aru. Ma nimelt püüan seda mõnuga teha ja igat kilomeetrit nautida. Pahatihti see ka õnnestub. Aga selline sõit, kus kogu aeg on "veri ninast väljas" mulle naudingut ei paku.

Täpselt minu mõte. Juba paar viimast aastat on minu motoks kvaliteet mitte kvantiteet. Sellele eelneval 10 aastal on korjatud neid kilomeetreid nii et nina verist väljas. Nüüd kogun kilomeetreid mille omaduseks oleks tippkvaliteet. Kui mäed siis ainult mäed.Ei migit tuima ja üksluiset Poolast läbisõitu. Pole mõtet aega raisata selle peale mida näen iga kord sealt läbi sõites autoaknast nii ehk naa.

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”