Honda Cb1 e. 400

Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

Nüüd jaanuaris sattus ca nädalaks mu kätte 2 erinevat Honda CB 400 Superfouri. Neil peaks CB-1ga suht sarnased mootorid olema kui ma ei eksi. Aga oli küll jube mõnus ja kerge ning hääl ja minek olid ka suht head. Esimese tsikkli spido ees oli ca 50000km ja summuti torud olid valged nagu oleks värvitud, aga andsin talle korralikku valu ja pidas ilusti vastu ei mingeid probleeme tulnud. Teine tsikkel oli vähe värskem ja paremas korras aga teda ma nii palju piinata ei jõudnud. Doke ma nendel masinatel kordagi küll ei näind seega ei oska tehnilisi andmeid võrrelda. Aga mingi tüüpviga on nendel spidodega, minu käes ühel lagunes spido ära ja teisel juba alguses spido ei töötanud. Korra proovisin V2 mootoriga masinat kaa, see suht raske oli sellepoolest reas mootor vähe parem tundus, aga hääl oli väga mõnus ja 2000rpm-ga võis seinast ka üles ronida.

Kui Superfour ja CB-1 suht sarnased on siis julgen küll soovitada kerge ja mugav.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”