Motoexotika 2011, 18.-20. märtsil!

Teema algataja
Evelind

Re: Motoexotika 2011, 18.-20. märtsil!

Lugemata postitus Postitas Evelind »

Priit_IZ kirjutas:

Eks Kubani-Linnu käest tuleb küsida seda ;)

tere,

mina olen see Kubani Lind :)
mis siin salata, tõesti 2009 ja 2010 minu bussiga inimesi eksootiliselt eksootikale ja tagasi transporditud, koos vahepeatustega Püssikas ja mujal. mainin, et vaatamata oodatutele ja ootamatutele loodus-, gravitatsiooni- ja tehnikajõudude (koos)mõjule, on võitlejad kõik ellu jäänud, niivõrd-kuivõrd.. kes teab, see teab :wink: on olnud tore, seega pole mul midagi selle vastu, et ajalugu kordub.

palju huvilisi on? siis mõtlen, mis võimalused retrobussi(de) kurjaksajamiseks oleks. arvan, et bussisõidu kogenud veteranid on eelisjärjekorras siiski, aga piisava huvi korral ehk suudab ka 2 bussi välja ajada.

teeks sellise eelregistreerimise moodi asja, et teada saada huviliste ligikaudset arvu. siis saab juba edasi mõelda.

lühidalt: kes on huvitatud, kirjutab sellest aadressile evelin@dirigent.ee
NB! ära mainides, mitmekesti ta huvitatud on. seda KUNI 28.veebruarini. peale seda saan öelda, mis ja kas edasi toimub.

PS täpsustan, et kui ma seda asja teen, siis ma teen seda siiski hobikorras, seega suhtuge asjasse mõistusega.

head,
Lind

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”