Küsitlus: Aasta Mototegu 2010
Re: Küsitlus: Aasta Mototegu 2010
jalgrattur kirjutas:Koil on jumalast õigus. Ei saa mina ka aru ,näiteks,
![]()
miks siinne rahavas on seljas mingist yheteljest,mul sõbrad samuti aastaid tagasi Aafrika ja kogu ameerika mandri läbi sõitnud, ainuke vahe, et nad ei feissbukita oma lugu kogu maailmale. Kas hääleandjad fännavad seda kirjutist või mida? Aga igalühel on hääleõigus ja respekt sellele.
+1
Seepärast mina valikski Motopaksu, kuna ilma temata ei oleks paljudel meil neid rattaid millega me sõidame, ei tegeleks võibolla spordiga ja paljudki üritused oleks läbikukkunud kui poleks nii suurt kohta kus neid kajastada. Rääkimata kolavahetuse teemast, motors24 saatest jne. Keegi vahepeal mainis, et Motokas jagab ja siis oleks imelik kui tema endale jagaks. Nendele kes nii arvavad- ärge poliitikasse süvenege, seal ainult endale jagataksegi. Minu meelest oleks tore, kui selline traditisoon alguse saaks ja esimesena sellega avaldataks tänu Motopaksule. Aga eks valimine on selline nagu ikka, igaüks valib seda mida tahab ja see kel kõige rohkem fleimi, see võidab
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.