Küsitlus: Aasta Mototegu 2010

Kasutaja avatar

rolex
Tsikkel: Suzuki 1400

Re: Küsitlus: Aasta Mototegu 2010

Lugemata postitus Postitas rolex »

Biker.ee-l on ka minu motonduse huvis mingi koht või roll täita. Ühesõnaga nimetaks seda eesti elu edendamiseks ja seda erinevates valdkondades. Märkate ise, et siin ei piirduta tühja loba ega ärifoorumiga, siit on välja kasvanud palju palju häid ideesi. Biker.ee ei aja taga mingisuguseid kasumeid vaid täidab nii lihtsat ja üllast eesmärki. Eestis ei ole sellele midagi võrdväärset vastu panna juba see on märkimisväärt omaette. Muidugi ei tasu ülistada ja piirduda biker.ee-ga kuna Motopaksu ja tema meeskonna ettevõtmiste nimekiri on oi oi kui pikk. Motopaks, Motokas, Väino Laisaar kes on paljude hääde ideede autor, eestvedaja, algataja, kaasorganisaator nimetagem kuidas soovite aga mina annan hääle tema poolt.
AGA on ka teine variant kaaskodanikud ja võiks küsida miks seda ideed varem pole rakendatud, miks ei ole siin foorumis eestvedajat olnud vaid jälle Motopaks ise, kas me ootame kui ta saab sama vanaks kui Igor? Me võime tuleval aastal seda viga parandada... jah oleks veidike humoorikas kui idee autor ja aastamototeo eestvedaja annab auhinna endale :) (ausalt mul pole selle vastu midagi) kuid siin on link mida võiksime kasutada ja see oleks tunnustamist väärt! http://www.president.ee/et/vabariik/tee ... epanek.php (w)

tasa ja targu

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”