www.motoringrada.ee

Kasutaja avatar

KIBU
Postitusi: 970
Liitunud: 04 Veebr 2004, 21:56
Tsikkel: Husqvarna 701, TE300i, FC 450
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 70 korda

Re: www.motoringrada.ee

Lugemata postitus Postitas KIBU »

ühest küljest olen ma allaniga nõus. kardirajal sõitu ja päris nö kiirel rajal sõitmist ei saa vast jah ühte patta panna. kardirajad on pigem vigursõit kui ringraja sõit üldlevind arusaama järgi. kuid pealekasvu huvides on minuarvates kardiradadel sõidu propageerimine ja julgustamine, JUHENDAMINE väga vajalik. loomulik et juba päris rinkaga tegelevatele tundub kardiraja värk veits mitte rinka kuid see lehekülg ,nagu sissejuhatusest saab lugeda, on tehtud ka huviliste ja algajate mitte ainult aktiivsete kogenud rinkasõitjate tarvis. seepärast mina leian et kardiradade info ja ka videod võiks motoringraja lehel esindatud olla küll.
algajate jaoks enne kui nad näiteks pärnusse tulevad on igati mõistlik ja ka ohutum nii neile endile kui ka teistele sõitjatele õppida aeglasel ja tehnilisel rajal algtõed selgeks ja kui keegi nõuandeid vajab siis näiteks aravete raja kohapealt olen mina nõus aitama küll. videot vaadates tekkis ka mõningaid mõtteid a neid peab veel seedima enne kui audruraja tutvustavale jutule sarnane välja tuleb.
ps teadaolevalt on aravetel 48 sekki sõitnud kolm meest ja nendest kaks (ehk et mina va) ehk siis totaalne enamus on ka pärnus kindlasti mitte mökud :mrgreen: see oli muidugi nali ärgu keegi arvaku et sel paksu seost on ja mina olen selle ehe tõestus. selleks et kiirel rajal kiire olla tuleb kiirel rajal nühkida vms. sellest ei tea mina kahjuks midagi.
aga äkki siis teha nö ALGAJATE osasto kus nõuandeid ja juttu kardiradade kohta eraldi mitte päris rinkaga läbisegi või jutud videod pealkirjaga ära tähistada et päris rinka huvilised neile kogemata ei satuks!? :wink:



5248653

Mine “Kiirendus ja rinka”