www.motoringrada.ee

Kasutaja avatar

allan777
Postitusi: 356
Liitunud: 06 Aug 2007, 14:43
Tsikkel: BMW S1000 RR
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 2 korda

Re: www.motoringrada.ee

Lugemata postitus Postitas allan777 »

jah, see alustajate osakond oleks mõistlik, seal ei tunduks see kardirajavärk imelik.
kardirada on minu arusaamist mööda vajalik tõesti neile kellele tsikkel veel suhteliselt võõras asjandus on või siis selleks, et proovida esimesi kordi rajalsõitu- et testida elementaarset. peale seda peaks ikkagi kolima suurele rajale, sest niipalju kui ma olen aru saanud kaotab kardiradadele nühkimajäämine kiiruse ära, kaob kiirusetunnetus. ja siis on suurel rajal sellevõrra raskem. olen isegi tähelepannud, et nendel kes palju kardiradadel sõidavad, tekib spetsiifiline sõidustiiil - ei oskagi sellele koondnimetust panna aga stiil muutub kuidagi "liigselt joonistavaks".
ja peale selle- elu on näidanud, et inimesed jaotuvad laias laastus kaheks - need kes saavad sõitmisega hakkama ja need kes ei saa ega hakkagi saama, seda teist liiki võib õpetada palju tahad, tulemust pole ikka. paralleelid osade autojuhtidega meie liikluses.

kel huvi sõidutehnika metoodiliseks õppimiseks, siis otsige youtubest üles Superbike School UK sari kus suvalistest inimestest hakatakse sõitjaid vorpima, on loenguid ja on tsikliga paarutamist. ei mäleta kahjuks mitme osaline see sari on aga kindlasti on ta tuubis olemas. võibolla saab seda kuskilt netiavarustest ka tirida, mõni motohäkker võiks seda otsida ja siia lingi panna. sellisest asjast oleks algajatele kindlasti suur abi, vähemalt neile kes viitsivad väheke süveneda.

ma ütleks, et kasulikum kui kardirajal nühkimine on talvine jäärajasõit - annab oluliselt suurema kasuteguri siklitunnetuse osas.

Viimati muutis allan777, 20 Veebr 2011, 20:12, muudetud 4 korda kokku.
BMW S1000RR by alphaRacing; 192 hp from rear wheel.

Mine “Kiirendus ja rinka”