www.motoringrada.ee

Kasutaja avatar

Teema algataja
Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Re: www.motoringrada.ee

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Steelrider kirjutas:

teadaolevalt on aravetel 48 sekki sõitnud kolm meest ja nendest kaks (...) ehk siis totaalne enamus on ka pärnus kindlasti mitte mökud

Pärnu ju ka paras kardirada, ühe kiirema lõiguga. Seejuures ma ei väida, et tegemist oleks kehvade vendadega vms.

Aga valimatu info up-loadi vahele peaks seda juttu ka väheke redigeerima. Seda ennekõike nende poolt, kes rajasõidu asjades ikka kodus on. Algajate peatükis riivavad mõned asjad silma.

Kindlasti ma ei pea ennast mingiks eriliseks teadjaks asjapulgaks rinkateemast kogenematuse tõttu, kuid nende asjadega on alati nii, et igal ühel on oma tõde. Ootan kindlasti konstruktiivset vastukaja, mida paremaks teha. Siiamaani on teatud asjad üle vaadanud ka inimesed, kes oskavad sõita ja neilt on täitsa palju kiidusõnu.

Hetkel on kodulehel viited nende inimeste poolt nii fotode, videode kui ka tekstide näol, kes on selleks andnud oma loa. Tänapäevases maailmas on igaüks jurist ja ma ei taha selle lehe toimetajana kaela saada mingit hagi kellegi materjali kooskõlastamata kasutamise eest.

Pidage silmas, et kodulehe näol on tegemist nii sõitjatele info vahedamine (kalendri, võistluste ajakava, juhendite ja tulemuste näol) kuid põhiliselt just suvalisele inimesele tänavalt huvi tekitamise ja esmase info ammutamise kohaks. Kui arenen edasi siis areneb ka kodukas. Muidugi Rohtlaan kohe hoiatas, et arvestades ruuki meeste iseteadlikkust ja ainutõde kogu rinkamaailmast siis olen ma ette võtnud asja kus ma saan pidevat rahuolematust kuulda ning palju õpetussõnu, mis sagedasti on teineteisele vastakad :D

Mis seal algajate osas silma riivab?

Mine “Kiirendus ja rinka”