A-kategooria eksamid alanud!
Moderaator: Moded
Re: A-kategooria eksamid alanud!
Mel09 kirjutas:Kas keegi oskab midagi öelda ka Motokoolitus OÜ kohta? Nende kodulehelt lugedes tundub tegu olevat igati usaldusväärse ja asjaliku kooliga. Pealegi spetsialiseerunud vaid A kategooriale. Ka kursuse hind on üks kallimaid mis siiani silma on jäänud. Et kas need rohkem makstud kroonid väärivad küünlaid?
Ise tegin A kati motokoolituses eelmise aasta suvel, nii et julgen küll soovitada. Igati asjalikud õpetajad/juhendajad.
Samas tookord ma küll ei täheldanud, et hind teistest oluliselt kallim oleks olnud...
Olen kuulnud , et kui autokooli hind on näiteks 4000 ning nad ütlevad ,et hinnas kõik sees, siis lõpuks tuleb välja ,et hinnas on sees ainult teooriatunnid ning mõned sõidutunnid, autokooli eksamite eest ning õppe materjali eest pead sa ise maksma. Nii ,et teeks siis järelduse, et ku hinnaks mingi 6000 ,siis põhimõtteliselt peaks seal KÕIK SEES olema. Kui aga lähed soodsamasse autokooli ning ostad ise materjale ning maksad sõidueksamite eest tulebki umbes 6000 välja , kui mitte rohkemgi
Postitaja Mel09 » K nov 10, 2010 13:57
Kas keegi oskab midagi öelda ka Motokoolitus OÜ kohta? Nende kodulehelt lugedes tundub tegu olevat igati usaldusväärse ja asjaliku kooliga. Pealegi spetsialiseerunud vaid A kategooriale. Ka kursuse hind on üks kallimaid mis siiani silma on jäänud. Et kas need rohkem makstud kroonid väärivad küünlaid?
Mul kogemused selle aasta suvest.
Kooli läksin 16 juuni vist. Siis olid jaanid jms. Peale seda olenes asja edenemise kiirus ainult endast. Kord või 2 nädalas teooriatunnid a' 1h30min kokku 5.
Kui teooria alanud siis platsisõidud kirja ja sealt edasi ole ainult mees ja sõida tunde. Ise sain sõitmas käia 2-3x nädalas ja kokku tuli 14 sõdutundi võtta enne ARK.
Ark eksami sain tehtud septembri alguses. Osa asjaajamist venis kuna ei saanud ARK eksameid enne tegema hakata kui täis B katist mõni nädal puudu. Muidu oleks ehk kiireminigi saanud.
Aga 2 kuuga võid arvestada küll kui endal aega on. Ja kui platsiharjutused (ntx oma rattaga) juba enne kooli selged hoiad veelgi aega kokku.
EDU
samamoodi unustasin mainida ennist, et A kat sai tehtud siis 2009 sügisel. ja noh, hind.. hind oli täitsa normaalne, võiks isegi öelda, et too hetk üks odavamaid, kes veel sügisel kursuseid alustasid. aga üldiselt jäi motokoolitus OÜ-ga väga rahule. soovitan
tel: 56622443
Tänan kõikki kommenteerijaid!
Nimi sai siis kirja pandud ja kevadel tahaks esimese grupiga kohe liituda ja paberid ära teha.
Eks see 2 kuud ole vast jah tavaline, kuid on ka erandeid
Ise sain kirja peale jaani, esimesed sõidud juuli algul (enne puudus sõidukogemus), ARK teooria juuli lõpus ja peale 3 nädalat ootamist ja siis ühte lisatundi sai sõidueksam 16ndal augustil tehtud. Nii et kõik kokku veidi alla 2 kuud ja seda pika ootamisega
Hinnast niipalju, et mina pidin maksma autokooli 3000.- ja siis arki 1100.- ja rohkem lisakulusi polnud.
Kooli läksin 11juuli ja 6aug oli kool läbitud aga... arki aega pidin ainult 6nädalat ootama
Seega tegelikult on võimalik 1kuuga a-kat ära teha kui arki ajaga joppab.
Sai läbitud 2008 http://motokaru.skymoto.ee/ A kat koolitus, alustasin aasta esimesel kursusel märtsi kesel (Infot kogu õppe ja eksamite kohta jne. https://www.riigiteataja.ee/akt/13229481 ) Kool 5+ Väga hea personaalne lähenemine, pädevad koolitajad ja panevad "karudki" sõitma
Õppisin Tallinnas aga ARK-i teooria- ja sõidud tuli järjekordade pärast teha Kärdlas muidu oleks kõik sügisesse jäänud! Juuni keskel oli koolitõend käes ja load 26 juulil . Minu teada enam Kärdlas A kat-i sõitu teha ei saa?!
ARK-i teooriaga tuleb ruttu maha saada sest iga nädalaga tekib suvel ARK-i tsikkli sõitudele rohkem konkurente!
Otsima peab kui aeg hakkab kätte jõudma, teooria netis 0 vea peale http://www.liiklus.ee/ee-164 siis saate veel see aasta omapäi teedele!
Kas keegi Jõgeva poiss oskaks öelda seda, et siis kas saab lõpp kokkuvõttes teha Jõgeval A1-kati või ei. Paljud ütlevad ,et saab (ise olen ka korra näinud, et üks mees sõitis platsi peal ja autokooli autoi oli ka kohal), aga mõned jällegi väidavad , et ei saa.
Sooviks selles asjas selgusele jõuda, sest tahaks autokooli minna juba. Tartusse oleks ka koguaeg nadi minna ja praegu on kool ka jnejne.
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Äkki saab kõige pädevama vastuse siis, kui sa helistad mõnesse autokooli, mis Jõgeval tegutseb? Ning küsid neilt ?
-
- Tsikkel: DR BIG 800S
- Tänanud: 1 kord
Eelmine suvi sai sõidetud Ühisgümnaasiumi autole järgi mis tegi õppesõitu tsikklile, seisma jäädes uurisin, kas võimalik teha A-kati ja vastati et sügisel pidi hakkama uus kursus aga niipalju kui mina jälgisin siis kusagil reklaami ei ole märganud. Igatahes ÜG-ll oli eelmine aasta tsikkel olemas. See kevad uurin natuke tõsisemalt seda asja ja eks võin siis kindlamalt midagi kirjutada kui teada saan.
Parimat, Margus!
jegesmesh kirjutas:Kas keegi Jõgeva poiss oskaks öelda seda, et siis kas saab lõpp kokkuvõttes teha Jõgeval A1-kati või ei. Paljud ütlevad ,et saab (ise olen ka korra näinud, et üks mees sõitis platsi peal ja autokooli autoi oli ka kohal), aga mõned jällegi väidavad , et ei saa.
Sooviks selles asjas selgusele jõuda, sest tahaks autokooli minna juba. Tartusse oleks ka koguaeg nadi minna ja praegu on kool ka jnejne.
Autosoit OÜ-s saab ja ÜG juures pidid ka saama jah kevadest. Põltsamaal saab ka teha. Aga noh, mina tegin Tartus Motohundis ja olen väga rahul.
-
- Tsikkel: chopper made in USA
Aastaid lubadeta sõitnud ja nüüd tekkis soov need hankida. Olge head ja soovitage asjalikku kooli kust neid lube saaks, Tallinnas.
Ise tegin Radialis ja pole ka ühtegi halba sõna öelda:)
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
tegin A kat 2006.a radialis ja ei saa küll ühtegi head sõna öelda peale selle, et raha oskasid hästi vastu võtta. Seda mis puudutab tsiklit ja sellega kaasnevat teooriat, sellest ei räägitud sõnagi. Üks B-kat mees kes polnud kunagi isegi säärekat näinud üritas midagi rääkida aga see saadeti varsti "uksest välja". Sõidutunnid olid väga hea sõiduõpetajaga aga see polnud otseselt radialiga seotud minumeelest. Ehk siis radial võttis vastu raha ja tegi kooli teooria eksami, kõik. Ei tea kas olin naiivne et lootsin midagi enamat aga kui kuulsin teiste koolide kvaliteeti siis oli hilja muidugi.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
jalgrattur kirjutas:Aastaid lubadeta sõitnud ja nüüd tekkis soov need hankida. Olge head ja soovitage asjalikku kooli kust neid lube saaks, Tallinnas.
Odiumi kliendina julgen neid soovitada.
Nii B kat kui nüüd ka A kat tegemisel on mulle silma jäänud, et kui põhiasjad selged, oleks soovitatav, sõltumata autokoolist, mitme erineva õpetajaga sõita. Just mitte sõidu, vaid liiklemise parendamise seisukohalt.

-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
algajale kindlasti soovitaks http://www.motokoolitus.ee/ kui oled oskaja siis vast eriti vahet pole. Samuti head kogemused Kalju autokooliga. Mõlemad siis Tallinnas.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
E-õppega ka kellegil kogemus Tallinnas?
Peaks ka miski kursuse läbima, aga ei ole aega kohapeal eriti tiksumas käija.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Julgen soovitada Haja autokooli! A-kategooria võetakse ikka väga põhjalikult läbi ning sõiduõpetajaks on pealaest jalatallani polte ja raudplaate täis rinkavend kes teab millest räägib
-
- Tsikkel: z1000
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 13 korda
http://www.juusuauto.ee/index.php?option=com_content&view=ar
Kes rakveres a-kat teevad, soovitan Juusu autokooli, 3.a tagasi tegin 5000eegi eest praega 4300eeki. sõidud ja teooria saab 2nädalaga tehtud ning edasi tuleb ainult arki aega oodata
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
müristaja kirjutas:Julgen soovitada Haja autokooli! A-kategooria võetakse ikka väga põhjalikult läbi ning sõiduõpetajaks on pealaest jalatallani polte ja raudplaate täis rinkavend kes teab millest räägib
Ise läbinud ka Haja autokooli ja esiteks on õpetaja Aivar väga muhe vana, teooria tehakse korralikult selgeks. Teiseks on tehnika korralik.
Soovitan Motokoolitust. Puidust ette ja punaseks ka värviti.Mehed teavad millest räägivad. Eks raske oli algul aga pingutused tasusid ära.Ning kui midagi ikka valesti tegid siis said peapesu ka selle eest ja korralikult
Värskes Selveri saastarekrlaamis pakkus load.ee nimeline koht moto ja autokoolitust. Motolubade tegemine oli seal hinnaga 329 euro (5147krooni).
Kuuldavasti on koolidel aga väga napp seis õppuritega, nii et tingimisvõimalust tavahindadest peaks olema tajutavalt.
A.
nii et tingimisvõimalust tavahindadest peaks olema tajutavalt. [/quote]
Et see ei tuleks õpetamise arvelt.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Aivar ikka tegutseb Haja autokoolis?
Minu kogemus mõned aastad tagasi olid koolituse mõttes head, kuid sellesmõttes, et Aivaril üldse aega polnud, ikka väga halvad.
Ta vist töötas ise veel sama ajal Silberautos?
Pool aastat läks lubade tegemine seetõttu, et hea, kui korra kahe nädala jooksul sõidutunni sai. Nii et vaadake ette, saate äkki sügiseks load kätte
puna kirjutas:E-õppega ka kellegil kogemus Tallinnas?
Peaks ka miski kursuse läbima, aga ei ole aega kohapeal eriti tiksumas käija.
eee... Soomes lube ei küsitagi?
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Piipz kirjutas:Aivar ikka tegutseb Haja autokoolis?
Minu kogemus mõned aastad tagasi olid koolituse mõttes head, kuid sellesmõttes, et Aivaril üldse aega polnud, ikka väga halvad.
Ta vist töötas ise veel sama ajal Silberautos?
Pool aastat läks lubade tegemine seetõttu, et hea, kui korra kahe nädala jooksul sõidutunni sai. Nii et vaadake ette, saate äkki sügiseks load kätte
Aivar ikka seal Hajas jah! Aega oli tal vähe küll, juba teisel sõidutunnil lasi ta mul üksi ARK-i juurest Premia jäähalli juurde sõita. Ise läks oma asju ajama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.