K: 2011 USA superkrossi ülekanded

jalgrattur
Tsikkel: chopper made in USA

Re: K: 2011 USA superkrossi ülekanded

Lugemata postitus Postitas jalgrattur »

MXMania kirjutas:

Edaspidi ama sõitude ette tulemusi ei pane.
Jalgrattur keegi ei käse sul mxmania lehel käia vaatamas uudiseid kui sa ei taha. Sul on juba ma ei tea mitu postitust tehtud mxmania lehe vastu, et me oleme kuskilt midagi võtnud. Jah me ei käi ise usas kohapeal neid uudiseid tegemas tõesti. Kõik euroopa krossiuudiste portaalid võtavad neid uudiseid ühest ja samast kohast muideks.
Kuna oleme ise suured krossifännid eluaeg olnud, siis paneme lehele üles huvitavaid asju, mis teistelegi krossitegelastele huvi võiks pakkuda.

Tervitades,
MX Mania

Juba aastakümneid vaatan ma USA uudiseid nende oma lehekülgedelt ja mul pole vajadust seda teha teie lehekülje kaudu.Sama ma soovitan teistelegi, Miks ma peaks vaatama teie leheküljelt kui saab seda otse teha. SAMA SOOVITAN KA TEISTELE USA KROSSIFÄNNIDELE. Ei maksa nüüd olla maailma ja ka minu peale solvunud ,et paljastasin teie väikse maailma väikese saladuse. Internet on kõikidele ju avatud. Ja iseenesest on see mida te teete väga hea,tublid olete. Edu ja jaksu edaspidisekski.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”