BMW R80 R (Aspelund)

Teema algataja
Aspelund
Tänatud: 3 korda

Re: BMW R80 R (Aspelund)

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Ma tõesti ei oska arvata, kus need õhupead kõik peidus on. Inimesed äkki häbenevad? Et sõidavad M-ga ringi :D

Eelmises omanikust - tema teine ratas oli selline:
Pilt

Maitset tal on.

Minu BMW jõudis siiakanti 2009 kevadel. Spidomeetri näitu ja varustust vaadates mõistliku hinnaga. Aga kahjuks pole siiani õnnestunud kindlaks teha, kas läbisõit oli reaalne või mitte. BMW esinduse hooldusprogramm antud ratta kohta hooldusajalugu ei näita. On olemas vaid nö "build sheet", kus kirjas lisavarustus, värvid, tootmiskuupäev jne. Ratta esimeseks elupaigaks oli BMW Niederlassung Hamburg.

Küll on aga võimalik, et tegu on kõigist 3444'st toodetud R80 R'st tagantpoolt kolmanda (ehk eel-eelviimase) masinaga. Nimelt ei anna realoem.com vinkoodi lugejad kaks numbrit pärast minu vin-i enam ühegi ratta andmeid, viidates sellele, et selliseid pole olemas. Ja tootmiskuu on R80 R'i jaoks tõesti viimane (juuni 1994).

Selles ARK tabelis on ka mõned päris huvitavad masinad. Näiteks R65 LS, mis näeb välja selline:

Pilt

Või siis R65 GS, suurte "gessude" väikevend:

Pilt

Seejuures kõiksugu suuri GS-e (1150,1200, Adventure) on meie kandis ka jalga segada. Aga vana mootoriga isendeid on tabelit uskudes minimaalselt kaks.

Ja bemmile ei saa alati koledust ette heita. Näiteks R90 S on igati popp sõiduk:
Pilt

Mulle endale imponeerivad veel lõpuotsa GS'd (eriti R100 GS PD Classic oma 32-liitrise paagiga ) ja R100 RT Classic
Piltides:
Pilt
Pilt

Aga ma loodan, et eelarvamused taganevad ning bemari uudismudelite kõrval leiavad hindamist siinkandis ka vanemad isendid. On ju ikkagi vahe, kas Su austatud kaherattaline lahkus tehases 100 000 või hoopis 5000 eksemplaris.

A.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”