küsiks nõu plastikute koha pealt
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
küsiks nõu plastikute koha pealt
Rattaks on Derbi senda r125 baja. Probleem selline, et kukkusin sügisel üsna õnnetult nii, et masin sai kahjustada. Hetkel vajan abi tagumise külgmise gondliga, millel kaks ca 10 cm pragu ja esimese porikaga, millel sügavad pikad kriimud sees. Ootan arvamusi sel teemal, kas osta mõlemid uued(kui keegi oskab ligikaudset hinda pakkuda, pakkuge julgelt) või teha need korda, kas pahtli vms, kuid sel juhul erineks need detailid värvi poolest ülejäänud rattast. Pilt rattast :http://derbi.piaggio.ee/offroad/show/5
Kuna talv veel kestab mõnda aega siis oleks just praegu paras aeg nokitseda, et suvel juba korras rattaga ringi vurada.
Re: küsiks nõu plastikute koha pealt
sulata tagantpoolt mingi võrk sisse prao koha pealt ja pärast pahtlit ja värvi.
Üld juhul to sulatamine ei aita.Kui ikka päris pooleks siis klaasfiiber koos võrgu(riidega) taha korralikult kaks kihti ja asi ok. kriimud nattuke sirgemaks lihvida ja pahtel peale. kui vaja siis võin haapsalu kandis aidata fiiberdamisega
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Siiani on sulatamine väga hästi aidanud, ka sellistel juhtudel, kui ainult tagant sulatada. Võrk, vaik, traadijupid ja kärab küll.
Mina olen täheldanud vaid seda, et bensupaagi plastik on natuke teistsugune, mida traditsiooniliste meetotidega ära ei tee.
Alumiinum võrgu sulatad tagant poolt sisse. Välja poole pahtlit ja värvi. Klaaskiudu ei soovita.
Kawasaki ER-5 -97>Yamaha YZF750R -95>Yamaha SZR660 -97>Kawasaki ZX-7R -97> Honda VT700C - 84> Yamaha XVS650
-
- Tsikkel: 2004a.cbr600rr /2002a.gsxr1000
Klaasriiet ja vaiku ära kasuta kuna klaasriie ja kivistunud vaik ei paindu ega nakku sinu plastikust materjaliga (seda näed kui pärast paari sõitu praod sisse tulevad,vibratsioonist piisab et praod tekkiksid isegi kui pind on korralikult alt puhastatud ja karestatud)Varjant 1 oleks see spetsiaalse liimiga kinni liimida mis omab juba elastsust ka pärast seda kui ta on kuiv või toimeta jupid meie töökotta ja eks me ise pusime ja värvime!
Meil tibake kogemust ka selliste tööde teostamiseks: http://album.ee/album/548021/50257369
Tel 56 754 668 Asume mustamäel
Krossikate plastikud peaks ju suht odavad olema. Arvatavasti ei ole mõistlik kellelgi lasta seda tööd teha. Odavam vast uus või kasutatud terve osta. Ise tasub tinutuskolvi ja mingi alu võrguga seestpoolt mässata. Klaaskiud tegelt jääb sinna kinni küll aga vaja on korralikku karestust, plastiku krunti ja vaigu sisaldus peaks kiu hulgas olema minimaalne. Nii jääb elastne. Ah, ja, veidi vilumust Soovitused juba eelpool antud
-
[quote="skulptor"]Krossikate plastikud peaks ju suht odavad olema. Arvatavasti ei ole mõistlik kellelgi lasta seda tööd teha. Odavam vast uus või kasutatud terve osta. Ise tasub tinutuskolvi ja mingi alu võrguga seestpoolt mässata. Klaaskiud tegelt jääb sinna kinni küll aga vaja on korralikku karestust, plastiku krunti ja vaigu sisaldus peaks kiu hulgas olema minimaalne. Nii jääb elastne. Ah, ja, veidi vilumust Soovitused juba eelpool antud[/quote]
Oled vist vähe plastikuga kokku puutunud!Mis materjalist tehtud siis krossika gondlid nt. PP,ABS jne ???
Ja see klaaskiust vorpimine võiks jääda ikkagi tahaplaanile pigem plastikuliim kui klaaskiud hind tuleb praktiliselt sama aga keberniiti on hulga vähem ja ajaliselt on asi palju kiirem!!!
Abs plastik on vast rohkem tänavabikeide teema ja minu kogemus plastikutega ei olegi oluline. Mulle meeldib kui inimesed ise oma asjadega mässavad. Töö hõng jääb juurde. Kui kõik hästi läheb, võib enda üle uhke olla. Kui läheb veidi s..tasti, pole hullu, saab uuesti teha, uue asja osta, kuskil teha lasta jne. Minul töötegemise, ehk siis väikese "keberniidi" vastu pole midagi ja soovitan ka teistele ikka ise veits pusida. Töökojas saad arvatavasti korraliku tulemuse aga kes siis "keberniiti" teeb, ise jääb ju kogu rõõmust ilma.
-
[quote="skulptor"]Abs plastik on vast rohkem tänavabikeide teema ja minu kogemus plastikutega ei olegi oluline. Mulle meeldib kui inimesed ise oma asjadega mässavad. Töö hõng jääb juurde. Kui kõik hästi läheb, võib enda üle uhke olla. Kui läheb veidi s..tasti, pole hullu, saab uuesti teha, uue asja osta, kuskil teha lasta jne. Minul töötegemise, ehk siis väikese "keberniidi" vastu pole midagi ja soovitan ka teistele ikka ise veits pusida. Töökojas saad arvatavasti korraliku tulemuse aga kes siis "keberniiti" teeb, ise jääb ju kogu rõõmust ilma.[/quote]
Kindel see et peab korra käpad külge panema selle vastu ma pole aga lihcalt kõigil ei tule se nii välja nagu tahaks ...
Ma arvan et pigem iga vend olgu oma liistude juures.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
tige_torm kirjutas:Mis materjalist tehtud siis krossika gondlid nt. PP,ABS jne ???
Mu EXC plastid on PP-st, ilmselt ka krossikatel sama materjal. Derbi Senda osas sõna ei võta.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Varem kasutati ka vist polüetüleeni (PE), aga viimasel ajal vist polüpropüleen (PP) põhimaterjal.
-
[quote="mx77"]Varem kasutati ka vist polüetüleeni (PE), aga viimasel ajal vist polüpropüleen (PP) põhimaterjal.[/quote]
Jep.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.