Planeta 5 ja Jupiter 4 paremaks. → Re: Planeta 5 paremaks.
Re: Planeta 5 paremaks.
SÜÜDE:
Sain süütemängu paika ja tegin väikse katsetuse. Nohh igatahes säde on olmeas ja süütenurk 60 kraadi aga kuidas ta reaalselt töötab, ei tea.
Süüdet on väga hea paika panna ja täpselt testri abil. Proovisin TIG'ga keevitada aga pagan see julla mis väntvõlli otsa läheb ja mis määrab süüdet on malmist.
Igatahes äge ilutulestik tekkis kui lasin leegi peale. Seekord pidin kasutama elektroodi.
Ainuke nõrk koht selle süsteemi puhul on magnetiseerumine. Asi selles, et metall osa, mis läbi magnet lüliti magnetiseerub mingise aja jooksul. Selle tulemusena süüde läheb paigast. Nii ma suutsin välja lugeda vene keelsest foorumist. Seda ei tea mis aja möödudes see võib juhtuda. Tegin sama liblika roostevabast... paraku ei toimi, kuna mingit lülitust ei toimu.
SILINDER:
Silindril väljalaske aknad freesisin maha alt 5mm ning teen sama ka ülevalt. Ülevoolu aknad hetkel jätan rahule, kuna nende vale näppimine võib pigem halba kui head tähendada.
RESOKAS:
Kui silinder on ühel pool, siis olen silmitsi järgmise murega.. resokas. Pagan kuidas teha koonuseid. Ma siin mõtlen et kuidas neid rulli keerata, laotised kui sellised on olemas. Materjaliks peaks olema 1mm või 1,5mm roostevaba plekk?
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.