Kiivrikaamera

Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Re: Kiivrikaamera

Lugemata postitus Postitas meph »

Cado kirjutas:

Mõned asjad on sul Memph läbi uurimata veel ja su väited ei ole paika pidavad ;)

....aga asja siis minu seisu kohalt natuke:

Ise just hiljuti valisin ka kaamerat ja lõpuks ikkagi jäi valida Contouri ja GoPro vahel
valisin viimase.

Kuna täiesti veekindel korpus (väga hea kasutada snorgeldamisel ja ATV-ga upumisel jettiga möllamisel jne.) ja pakis kaasas niiskus kindel korpus millega heli parem.
Contourile saab nii 150 lisa euri eest juurde osta ja teeb jube suureks.

Contourile antud lisa on 38 eurot. Ei ütleks, et nüüd nii meeletusuureks teeb. Kuju tõttu ikkagist mugavam paigaldada kiivrile või pähe.

Cado kirjutas:

GoPro kuju on tegelikuses eelis minu jaoks. Kuna saab näiteks baigile ninasse kinnitada (tüdinenud nendest piduri topsi filmidest :) ) või esi porika peale aga nii ,et filmiks taha poole.
Väga palju erinevaid kinnitusi on saada kõike mõeldavaid ning eri nurkade alla lihtne kaamerat saada.

Täpselt samasugused kinnitused on saadaval ju ka Contourile. Samas kuju on juba enda eelistus täiesti. Minu argument käis baigiliku tsikli puhul suurtel kiirustel tekkiva tuuletakistuse kohta. Ristpind on goprol märksa suurem kui kiivri küljele paigaldatud contouril.

Cado kirjutas:

Samas saan kinnitada RC helikopterile põhja alla nii ,et filmiks alla poole Contouriga see keeruline
Go Prole saab panna külge wirless saatja ja saata pildi kaugemal asuvasse LCD-le

RC'd kasutamiseks on tegelikult mõlemad veidi suured ja kaaluvad palju. Suuremale kopterile kannatab jah paigaldada, aga väiksemate mudelite puhul probleemne. Selle jaoks võimalik siiski väiksemaid asju leida.

Cado kirjutas:

Mul on olnud kaameraid mis filmivad MOV faili ja üks on präegugi. ON tüütum ringi käia nendega.

No ma ei saa sellest argumendist tõesti aru :) Lihtsalt tarkvara seadistamise ja leidmise küsimus. Kui sobiv komplektsus ja seadistus leitud, siis täiesti triviaalne tegevus. Maci puhul näiteks iMovie täiesti pädev lahendus. Linuxi puhul on vabavaralisi lahendusi astmes n. Windowsi puhul tasuta tarkvara kohapealt ei ütle midagi, aga raha eest leiab samuti täiesti rahuldavat kraami.

Cado kirjutas:

Muide GoProl käib LCD ekraan külge kohe maksab komplekt umbes 100 euri NÄIDE
teeb kaamera natuke paksemaks veekindlus säilib kuna LCD pakis on teine korpus kaasas.

LCD ekraan sellise kaamera puhul on üldiselt selline niisamavidin. Filmimisel seda ei kasuta ning ainuke rakendus on kinnitamisel õige nurga leidmisel. Minul on smartphone isiklikult olemas, seega investeering Contouri puhul 29 eurot. Välised dimensioonid ka ei muutu, seega ei tule ei lisakaalu, ega teistsugust veekindlat korpust hankida.

Cado kirjutas:

GoProl on sise mälu olemas aga see lihtsalt on väike.

Tarkvara on uuentatav ja vigade parandusi tehakse usinalt

See siis minu seisukoht
Kellele mis sobib. ;)

GoPro lehelt ei suutnud leida infot selle kohta, palju seda sisest mälu kaameral on, seega seda ei oska kommenteerida.
Tarkvara on uuendatav ka Contouri kaameratel.

Segaseks jäi mis minu väidete juures siis paika ei pidanud?

Minu jutt käis selle kohta, et Superbike tüüpi ratta puhul on Contouri kujul eeliseid GoPro ees. Iseenesest pole ühtegi paha sõna õelda GoPro kohta. Lihtsalt antud otstarbeks ta kuju pole kõige parem just. ATV, autovõidusõit jne puhul täiesti pädev konkurent Contourile.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”